0729Sokszor, egy gyermek születésnapi zsúrjának leszervezése és lebonyolítása mellett, a szülőknek nem jut idejük a gyermekükkel együtt ünnepelni. Egy sokadik zsúr megszervezése után, már nehéz új különleges témát találni a partihoz.

Az AS Játékvilág segítségével megszervezheti a tökéletes szülinapi zsúrt.


Szülinapi partikat leggyakrabban házaknál vagy lakásokban szervezünk, de éttermekben, játszóházakban vagy akár szabadtéren is megvalósítjuk a szülők elképzeléseit. Tematikus partik esetén, hozzáillő díszítést és játékokat biztosítunk. Animátoraink arcfestéssel, csillámtetoválással lufihajtogatással vagy akár kreatív, kézműves foglalkozásokkal várják az ünneplő gyermekeket. Az ünnepelt, játékos formában levezetett „ajándékátadási ceremónia” keretében kapja meg a vendégek ajándékait.

IMG 1950  0732


Animátoraink mellett, az ünnepelt gyermekek és barátaik jól szórakozhatnak és egy nagyon vidám szülinapi bulit élményével gazdagodhatnak.

View the embedded image gallery online at:
https://asjatekvilag.hu/hu/szulinapi-gyerekzsur#sigProId3c19f3bea0

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Zita
Kedves Dóra!

Mégegyszer köszönjük a tegnap estét, ilyesmire számítottunk, de felülmúltátok az elképzeléseinket. Külön köszönet a Mikulás bácsinak (aki tényleg nagyon Mikulás bácsis) és Laci bácsi meg igazán nagyon magas színvonalon szolgáltatott.

Zita