Sportjátszótér

A szabadtéri rendezvények elengedhetetlen része a sport és a különböző sport jellegű foglalkozások. Bár aktívan, rendszeresen sportolni, lehet, hogy nem mindenki szeret, de az AS Játékvilág új megrendelhető programlehetősége, a Sportjátszótér, garantáltan sikert arat minden korosztálynál!

A gyerekzsúrok vagy céges családi napok tökéletes programja lehet a Sportjátszótér, ahol gyerekek, szülök együtt egymással, vagy külön-külön játszva sportolhatnak. Helyszíni adottságoktól függően, sportjátékok széles választéka várja a mozogni vágyókat. A klasszikus elkapós játék felnőtt, és gyermek kedvence egyaránt. Bár nem tűnik nehéznek, mégis nagy odafigyelést igényel, ezzel fejlesztve a koncentrációs és koordinációs készségeket. Teljes futball eszközök, focikapuk, labdák és kesztyűk, várják a focizni vágyó fiúkat. Tollaslabda, és zsinórós tenisz áll rendelkezésre azok számára, akik inkább az ütős labdajátékokat szeretik. Az egyedül játszható tenisszel is megpróbálkozhatnak az ügyesebbek. A nagyobbak az izgalmas óriási társasjáték kihívásaival nézhetnek szembe. Óriás jenga, Óriás marokkó, Óriás amóba vagy twister mind érdekes kihívás mindenki számára. Íjászat, célbadobás, zsákban futás mind a legnépszerűbb programjaink köze tartoznak.

A kisebbek számára színes csúszda vagy krokodil libikóka biztosítja a szórakozási lehetőséget. A kislányok kedvence a hullahopp karika sem maradhat ki a kínálatunkból. A még kisebbek mászóalagútban próbálhatják ki, milyen gyorsan tudnak átjutni a pályán.

Ha egy jó hangulatú sportos rendezvényre vágynak, telepített sport játékokkal vagy sport versenyekkel, sportprogramokkal, válasszák az AS Játékvilágot. ;)