Születésnapok

A születésnap megszervezése és lebonyolítása során célunk, hogy az ünnepeltnek és kis barátainak néhány felejthetetlen órát szerezzünk. Vidám közös játékokkal, érdekes kreatív foglalkozásokkal szórakoztatjuk a kis csapatot, mesékkel, dalokkal varázsoljuk el őket. Szeretnénk a szülőknek lehetőséget biztosítani, hogy ők is felszabadultan élvezhessék gyermekük e fontos ünnepét.

Születésnapra rendelhető tőlünk számos érdekes és vidám program, amelyet mindig a gyerekek életkorához igazítunk.  Színesíthetjük a születésnapot különböző önálló programokkalarcfestéssel, csillámtetoválással  vagy lufihajtogatással, de  igény esetén az egész születésnapot lebonyolítjuk, animált születésnapi zsúrjaink alatt a gyerekeket végig szórakoztatjuk, játszunk velük, az ajándékátadásában és a tortázás lebonyolításában is örömmel segítünk.

A legkisebbeknek számára (1-5 év) vidám, szórakoztató zsúrokat szervezünk, ahol kedves, gyerekszerető animátoraink az ünnepelt kedvenc meséje alapján levezetik a csoportos játékokat, feladatokat és együtt játszanak velük. Természetesen arcfestés, lufihajtogatás vagy akár csillámtetoválás is rendelhető nálunk. Ha igazi kis izgő-mozgó csapatról van szó, szeretettel ajánljuk animált körjátékainkat, közös aktivitásainkat, ahol kifejezetten a mozgás köré szervezzük a születésnapi zsúr!

A nagyobbaknak tematikus születésnapi zsúrjok szervezését ajánljuk:

  • Hol lehet a kincsesláda? Kincskeresős születésnapi zsúr
  • GÓÓÓÓÓL! Focis, sportos születésnap
  • TIK-TOK dance party.  Táncos születésnap
  • UV disco party UV festéssel.  Tini zenés – táncos születésnap
  • Cirkusz az egész világ! Születésnapi zsúr a cirkusz témakörében
  • I love Unicorn! Unicornis szülinap  muffin díszítéssel
  • Hajrá Hatpróba! Kalandjáték sok nevetéssel, sportos, mozgásos születésnap
  • Arcfestést, lufihajtogatást, csillámtetoválást, hajfonást, zenés előadásokat bohóc vagy bűvészműsort illetve egyéb önálló programokat is szervezünk zsúrokra, családi összejövetelekre.

A születésnapi zsúrokat kérésre bárhol meg tudjuk szervezni, beltéren vagy jó idő esetén kültéren is, otthon a családnál vagy külsős helyszínen egyaránt. Zsúrhelyszínek bérlésében is szíves segítünk, kérjük keressenek bennünket!

Minden, ami Születésnap – AS Játékvilág!