Esküvői gyereksarok és gyerekfelügyelet

A gyerekek fontos szereplői az esküvőnek, vidámságot, életet hoznak a rendezvényre! Fontos viszont, hogy kivételesen ne ők legyenek a főszereplői ennek az eseménynek, így mindenképpen gondoskodnunk kell a elfoglaltságukról. Az AS Játékvilág  esküvői gyerekfelügyelet szolgáltatása kitűnő megoldás kínál arra, hogy a gyerekek elfoglalják magukat.

Az esküvői gyereksarokban szolgáltatásunk során a helyszínre szállítjuk játékainkat és berendezünk egy gyerek játszósarkot. Vidám, népszerű játékaink minden korosztálynak kínálnak szórakozást: a lányok szépítkező asztalnál, kiskonyhával, etetőszékkel, babákkal játszhatnak; a fiúknak összeszerelhető autópályával, autókkal, favonat-szettel, barkácsállvánnyal kedveskedünk. A bébisarokban pedig a legkisebbek puha szőnyegen játszhatnak, és nekik is sok bababarát játékot válogattuk össze. Ezeken kívül kiscsúszda, mászóalagút, Lego-kockák, playmobil és sok egyéb játék szolgálja a gyerekek szórakoztatását.

Esküvői gyereksarok szolgáltatásunk része a mini kézműves foglalkozás és a csillámtetoválás is! Kézműves asztalunknál szebbnél szebb alkotásokat készíthetnek el kis vendégeink; gyöngyfűzés, hajtogatás, színezés mind a program része! Ha ezzel is megvagyunk, jöhet egy szuper kis csillámtetkó, bártan választhatnak a gyerekek hercegnős, mesehősös, állatos, szuperhősös, nonfiguratív vagy  horoszkópos mintáink közül.

Idegen nyelven is beszélő, kedves animátoraink gondoskodnak arról, hogy a násznép legkisebb tagjai se unatkozzanak és a szülők is felhőtlenül szórakozhassanak.

A szülők nyugodtan rábízhatják sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáinkra gyermekeiket, így nekik is lehetőségük nyílik részt venni a programokban és végre ismét felnőtt társaságban szórakozni!

Igény esetén altatást és babysittinget is vállalunk a helyszínen; utazóágyakat, óvódás fektetőágyakat tudunk biztosítani takarókkal, párnákkal.