Esküvői gyereksarok és gyerekfelügyelet

A gyerekek fontos szereplői az esküvőnek, vidámságot, életet hoznak a rendezvényre! Fontos viszont, hogy kivételesen ne ők legyenek a főszereplői ennek az eseménynek, így mindenképpen gondoskodnunk kell a elfoglaltságukról.

Az esküvői gyereksarokban vidám, népszerű játékaink minden korosztálynak kínálnak szórakozást: a lányok szépítkező asztalnál, kiskonyhával, etetőszékkel, babákkal játszhatnak a babasarokban; a fiúknak összeszerelhető autópályával, autókkal, favonat-szettel, barkácsállvánnyal kedveskedünk. A bébisarokban pedig a legkisebbeknek való puha, zenélő játékokat válogattuk össze. Ezeken kívül kiscsúszda, mászóalagút, Lego-kockák és sok egyéb játék szolgálja a gyerekek szórakoztatását.

Esküvői gyereksarok szolgáltatásunk része a mini kézműves foglalkozás és a csillámtetoválás is!

Idegen nyelven is beszélő, szakképzett animátoraink gondoskodnak arról, hogy a násznép legkisebb tagjai se unatkozzanak és a szülők is felhőtlenül szórakozhassanak.

A szülők nyugodtan sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáinkra bízhatják az önállóbb gyermekeiket, hogy ők is részt vehessenek a programokban és felnőt társaságban szórakozhassanak!

Igény esetén altatást és babysittinget is vállalunk a helyszínen; utazóágyakat, óvódás fektetőágyakat tudunk biztosítani takarókkal, párnákkal.