Szállodai gyerekanimáció

Vidám élmények a kis Vendégeknek!

A gyerekanimáció nagyon fontos része a szállodai vagy kemping szolgáltatásnak. A szállodai animációnk célja, hogy az azonos érdeklődésű és életkorú gyermekek számára megteremtsük a lehetőséget arra, hogy egymással megismerkedjenek, és a szülőktől függetlenül, vagy akár a szülők bevonásával a kikapcsolódás több legyen egy szokásos szabadidős tevékenységnél.  Szállodai gyerekanimációnkkal azt szeretnénk elérni, hogy élményt adjunk a gyerekeknek, nem csak különböző programokat, amivel eltelik az idő. Olyan aktív tevékenységet biztosítunk a gyermekes családoknak, melyeken örömmel vesznek részt, és amelyekre később boldogan emlékeznek vissza, ezzel is elősegítve egy sikeres nyaralást.

Animációs témaköreink:

  • Szórakoztató programok és játékok
  • Sport és mozgás
  • Témahetek és különleges események
  • Kreatív fejlődés, kézműves foglalkozások
  • Biztonság és gyerekfelügyelet

Szállodai gyerekanimációnk során igény szerint beépítjük programjaink közé a klasszikus és mindig nagyon népszerű arcfestést, lufihajtogatást, csillámtetoválást, kézműves foglalkozásokat, de mindig színesítjük programjainkat újdonságokkal. Törekszünk arra, hogy kihasználjuk az adott helyszín kínálta lehetőségeket, igazodjuk a hagyományokhoz, de úgy, hogy közben a legújabb trendeket is kövessük.

Animátoraink aktív közreműködést biztosító programok, események kezdeményezői, szervezői, irányítói, résztvevői, akik érdeklődést ébresztenek, és részvételi lehetőséget biztosítanak a nyaralóvendégeknek. Animátoraink jó kommunikációs képességgel, nyitottsággal rendelkeznek a gyerekek és a szülők felé, hitelességgel és természetesen diszkrécióval kezelik a vendégeket.  Kollégáinknál alapfeltétel 1 idegen nyelv legalább középfokú ismeret illetve jártasak a sportban, program- és rendezvények szervezésében és lebonyolításában.