Cégünk évek óta segítségére van a szülőknek gyermekük születésnapjának megszervezésében. Minden születésnap más és más, ezért a gyerekek korának és érdeklődésének megfelelő, testreszabott programokat kínálunk. Animált zsúrok, játékeszközök és kiegészítő programok tekintetében is bőséges a repertoárunk.

Tematikus születésnapjaink:

- animált szülinapok különböző témák alapján (Jégvarázs, Star wars, tündérek, szuperhősök, kalózok, cirkusz, unikornisok, Verdák, Barbie, stb.)

- mobilapplikációs virtuális kaland

- néptáncos szülinap táncmulatsággal

- szelfi szülinap         

- cupcake-program (muffindíszítés)

Kiegészítő programelemek a teljesség igénye nélkül:

- arcfestés

- csillámtetoválás

- lufihajtogatás

- óriásbuborékok

- ugrálóvár

A születésnap megszervezése-lebonyolítása során célunk, hogy az ünnepeltnek és kis barátainak élményekkel teli és vidám napot szerezzünk, segítve ezzel a szülőknek, hogy ők is élvezhessék gyermekük legfontosabb ünnepét.

Szlinap Vrosmajor 02HPIM6653kalozok


FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...