Szolgáltatásunkat családbarát programok, rendezvények szervezőinek ajánljuk, akik kisgyermekkel érkező vendégeikről sem feledkeznek meg. A játszósarokban gondoskodunk arról, hogy a legkisebbek is találjanak maguknak örömteli elfoglaltságot, hiszen a gyermekek kedvenc játékait gyűjtöttük össze.

0201A lányok szépítkező asztalnál, kiskonyhával, etetőszékkel, babákkal játszhatnak a babasarokban. A fiúknak összeszerelhető autópályával, autókkal, favonat-szettel, barkácsállvánnyal kedveskedünk. A bébisarokban pedig a legkisebbeknek való puha, zenélő játékokat válogattuk össze. Ezeken kívül kiscsúszda, mászóalagút, Lego-kockák és sok egyéb játék szolgálja a gyerekek szórakoztatását.

Gyermekszerető animátoraink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a gyerekprogramok terén, így a bátrabb szülők nyugodtan rájuk bízhatják önállóbb gyermekeiket. Így lehetőséget biztosítunk arra, hogy a szülők is szabadabban körbejárhassák a helyszínt, részt vegyenek a programokon és a felnőtt társaságba vegyüljenek.

Gyereksarok szolgáltatásunk mellé sok egyéb kiegészítő programot (arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogatás, kézműveskedés stb.) tudunk ajánlani, melyek kifejezetten a gyermekek szórakoztatását és hasznos elfoglaltságukat szolgálják.

Bővebb információért keressenek bennünket a következő elérhetőségeken:szerk eskuvoi gyereksarok 0029

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36-30-576-2321

+36-20-935-4077

FaLang translation system by Faboba