Esküvői gyereksarok szolgáltatásunkról szóló sorozatunk 2. részében a szolgáltatáshoz tartozó bébisarkot szeretnénk bemutatni az érdeklődő pároknak.

A játszósarok ezen részét kifejezetten a kisbabás vendégek számára alakítottuk ki. Összeépíthető, puha szivacsokon baby gym, rágókák, zörgőkék, valamint kifejezetten a legkisebbeknek való játékok, plüssök, puha könyvek is megtalálhatók a játszósarok ezen részében. A már járni tudó babák pedig golyóvezető játékkal, golyópályával, gyerekhangszerekkel és puha játékokkal tudnak játszani.

Nem kifejezetten jellemző, de volt már példa arra, hogy a bátrabb szülők barátságos babáikat egy fél órára animátoraink felügyeletére bízták, így abban a rövid időben ők is kötetlenül vehettek részt a társasági életben.

Gyereksarok szolgáltatásunkkal nagyon igyekszünk minden igényt kielégíteni, és természetesen egyedi igényeket is szívesen fogadunk. Célunk, hogy a Nagy Nap valóban családbarát lehessen, és a gyermekekkel érkező vendégek is örömmel érkezzenek és még nagyobb örömmel távozzanak az eseményről.

bbisarok 01bbisarok 02

FaLang translation system by Faboba