Mikulásunk pontosan tudja, hogy a gyerekektől nem szabad elvenni a varázslatot, még akkor sem, amikor az odakint röpködő koronavírusok miatt nem tud felszállni a szánjával, hogy mindenhová elvigye az ajándékokat. Szerencsére, a mi Mikulásunk már nagyon modern, úgyhogy ezúttal az online kéményen keresztül hozza el az ajándékokat a gyerekeknek!

Lássuk, hogyan történik a videós varázslat!

Zita Manó köszönti a gyerekeket néhány mondókával és dallal, majd bekíséri a kamera elé a Mikulást.

Mikulásunk mesél egy kicsit Lappföldről, a szülőhazájáról, és persze arról is, hogy idén melyik rénszarvasokat fogta be a szánja elé, hogy beszerezze a meglepetéseket. A mi Mikulásunk rendkívül tájékozott, így a szülőkkel történt előzetes beszélgetésnek hála azt is pontosan tudja, hogy melyik gyerek volt jó, és melyik rossz. Ezt pedig természetesen el is mondja nekik, hiszen mind tudjuk, hogy a Mikulás szavai aranyat érnek!

Egy biztos: semmi sem szegezi jobban egy gyerek figyelmét a monitorra, mint a Mikulás, úgyhogy a szülőknek mindeközben bőven van ideje arra, hogy nesztelenül becsempésszék a meglepetéseket a csizmákba és cipőkbe.

A Mikulás igény szerint egyéb kiegészítő ajándékokkal (bűvészműsor, meseelőadás, koncert...) kedveskedik a család legkisebb tagjainak.

Mire a Mikulás-műsor véget ér, a varázslat megtörténik! Hisszük, hogy az efféle apró, léleksimogató csodák nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a mostani kifordult világban is széppé tegyük az ünnepet!

Online Mikuls 03

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...