Karrier vagy család? Válaszd mindkettőt! 
A Te döntésed, a Te jövőd.

 Csatlakozz a Coca‑Cola HBC és Loffice Coworkid #jövőanyukája programjához és vedd kezedbe a sorsod! Segítségünkkel bebizonyíthatod, hogy lehetsz egyszerre jó szülő és sikeres karrierista is. Mert ez igenis lehetséges!

2018. október 10-én egy interaktív és izgalmas szakmai napra invitál a COWORKID csapata, ahol mindent megtudhatsz a work-life balance megteremtéséről, a munkavállalói világban való eligazodásról, saját vállalkozás indításáról és a munkaerőpiaci érvényesüléshez szükséges kompetenciákról. Hogyan legyünk egyszerre jó szülők és sikeresek a karrierünkben? Lesz elég időnk a gyerekeinkre és erőnk a munkánkra? Teljesíthetünk-e jól mindkét szerepben és kihez forduljunk, ha úgy érezzük, nem megy? Lehetünk önmagunkkal elégedettek, ha meg sem próbáljuk? Ezekre a kérdések nálunk választ kapsz!

Sőt, babysitterre se legyen gondod, hiszen a Loffice Coworkid és az AS Játékvilág a helyszínen különleges játszóházzal és szakértői gondoskodással várja a kicsiket! Amíg Te a jövőtöket építed, a gyerkőcök biztonságban játszanak.

IDŐPONT: 2018. október 10. (szerda), 9:00 - 17:00 / regisztráció kezdete: 8:30
HELYSZÍN: Loffice Budapest / 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. október 8.


PROGRAM:

● 9:00 - 10:30 ● #JÖVŐANYUKÁJA INTERAKTÍV KEREKASZTAL ● Üzletileg is sikeres szülőktől tudhatod meg, ők hogyan hangolják össze munkájukat a családi kötelességekkel. Légy Te is a beszélgetés részese és oszd meg gondolataidat, tapasztalataidat! A kerekasztal egy ún. “fishbowl” beszélgetés, ahol öt meghívott vendégünk mellett fenntartunk egy helyet azon vállalkozó kedvű résztvevőnek is, akik egymást váltva, néhány perc erejéig aktív részesei lehetnek a diskurzusnak.

Ha érzed magadban az erőt, ülj be Te is meghívottaink közé:

  • Dr. Juhos Andrea - HR és business coach / a karrierfejlesztéssel foglalkozó Lee Hecht Harrison Magyarország ügyvezető partnere // ANYA

  • Kádár-Papp Nóra - online tréner / Gyerünk, Anyukám! online edzőterem alapítója // ANYA

  • McMenemy Márk - rádiós és televíziós műsorvezető, író / a Daddy Cool című könyv szerzője // APA

  • Palya Bea - Prima-díjas és Artisjus-díjas magyar népdalénekes, előadóművész // ANYA

  • Veiszer Alinda - Prima Primissima-díjas, Akadémiai Újságírói-díjas televíziós szerkesztő-műsorvezető / újságíró // ANYA

RÉSZLETES PROGRAM ITT TALÁLHATÓ:

PROGRAM

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Szégner Zsuzsa
Egy rendezvényünkre hoztak Dóriék animátorokat. Nem kis kihívás volt a sok különböző nemzetiségű gyerek, akikről nem sokat tudtunk előre. Mégis fenomenálisan helyt álltak, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, így megrendelőnk boldog volt, a felnőttek zavartalanul tudtak ünnepelni és kikapcsolódni.
Az utolsó pillanatban tökéletesre szervezték, nagyon köszönjük.
...