Közeleg a Mikulás-nap, naptárunk is szépen telik. Igazi ősz szakállú Mikulásunknak még vannak azért szabad időpontjai.

Sok szeretettel várja az érdeklődők jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén!

0925

Hétvégén nagy sikerrel zajlott le az első Őszi Esküvő Kiállítás, ahol mi is kállítottunk esküvői gyereksarok, gyerekfelügyelet szolgáltatásunkkal. A sikerünk sokkal nagyobb volt, mint amire számítottunk! :-))

0892

Megint Esküvő Kiállításra megyünk az esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal!:-)

November 7-8. Hungexpo, gyertek el Ti is!

eskuvo kiallitas2

 

Nem múlhat el nyár esküvők nélkül, és esküvők nem lehetnek gyerekek nélkül. Az idei nyáron is számos esküvőn vettünk részt gyereksarok szolgáltatássunkkal a kisebbek és nagyobban legnagyobb örömére! :-)

 

 

Márciusban fontos szezonindító értekezletet tartottunk AS Játékvilág módra a Hotel Intercontinentalban.

 

 

Azt hogy a gyerekek nagyon szeretnek játszani, mindenki tudja. Hogy mi a kedvenc játékuk, azt csak a hozzájuk igazán közel állók és olyan szakemberek tudják, akik az év minden napján a gondolataikat lesik. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk gyermeknapi különleges programjainka, melyet tapasztalt pedagógusok, óvónők, szakképzett bébiszitterek és természetesen gyakorló anyukák bevonásával állítottunk össze.

 

 

 

A tavasz a megújulás, a tavaszi zsongás ideje. Ebből az alakalomból állítottuk össze friss, tavaszi, színes program-csokrunkat. Kérjük, fogadja szeretettel húsvéti programajánlónkat, melybe a jól ismert és kedvelt programok mellett, újdonságokat is beleépítettünk.

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Szégner Zsuzsa
Egy rendezvényünkre hoztak Dóriék animátorokat. Nem kis kihívás volt a sok különböző nemzetiségű gyerek, akikről nem sokat tudtunk előre. Mégis fenomenálisan helyt álltak, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, így megrendelőnk boldog volt, a felnőttek zavartalanul tudtak ünnepelni és kikapcsolódni.
Az utolsó pillanatban tökéletesre szervezték, nagyon köszönjük.
...