Farsangi montzsA farsangi programok gyerekeknek nemcsak a jelmezek elkészítését tartalmazzák, hanem a jelmezes szórakozást is jelentik. Nincsen farsang mulatság nélkül!

Az általunk kínált farsangi ajánlatokban a népszerű, jól ismert programok mellett igény szerint egyedi ötleteket is megvalósítunk.

Az arcfestés nem maradhat el, az ügyes kezű kollégáink minden kis hercegnő, katica, űrhajós vagy szuperhős jelmezét egy csodás, festett álarccal tudja teljessé tenni. Az arcfestés mellé csillámtetoválást is rendelhet, de természetesen itt még nincs vége a sornak! A lufihajtogató bűvész olyan farsangi program gyerekeknek, amit minden kicsi tátott szájjal fog végignézni. Ezután jöhet egy kis kézműves foglalkozás a gyereksarokban, majd pedig a tánc! A jelmezes forgatagban elfáradt gyerekek finom nassolnivalóval csillapíthatják az éhségüket.

A farsangi program gyerekeknek Öntől semmilyen szervezést nem igényel, ezt bízza a mi profi csapatunkra! Megszervezzük a szórakoztató, vidám farsangot anélkül, hogy Önnek ezzel kellene fáradoznia.

Forduljon bizalommal kollégáinkhoz és érdeklődjön elérhetőségeinken, a 06-30-576-2321 telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen!

FaLang translation system by Faboba