arcfestes 0238a vgottA téli farsangi időszakot mindenki nagyon várja, aki szeret beöltözni, a hétköznapokból kilépni. A farsangi rendezvényen minden gyerek valami vagy valaki más bőrébe bújhat egy napra. Biztos lesznek aranyhajú királylányok, bátor cowboyok, szuperhősök, de nem maradhatnak el a megunhatatlan kísértetjelmezek sem. A jelmez akkor válik teljessé, ha színes álarcot is kap. Az eseményre többféle farsangi programmal készülünk, köztük arcfestéssel is!

Arcfestőink tehetségesen pingálnak szinte bármit a kicsi arcocskákra. Az arcfestés mellett a csillámtetoválás is helyet kaphat a farsangon egy kiegészítő programként. A színes arcfestékekből és az ügyes ecsetvonásokból kirajzolódnak a színpompás pillangószárnyak, a szépséges hercegnő tekintetek vagy éppen a félelmetes kalóz grimaszok, a boszorkány bibircsókok és borzas szemöldökök.00 csillm

Az arcfestés nem csupán vérbeli farsangi gyerekprogram, ami a kicsiknek garantáltan boldogságot varázsol az arcára, hanem abban is segít, hogy az elfoglalt szülőknek kevesebbet kelljen a gyerekek jelmezével foglalkozni. A kész jelmezekhez színes, festett álarcok készülnek a farsangon. Nemcsak szórakoztató program az arcfestés, hanem a jelmezek is megkapják a méltó kiegészítőjüket. Az idei farsangon egyetlen kisgyerek sem marad pazar jelmez nélkül, csak az arcfestést kell hozzá megrendelni tőlünk.

A gyerekek imádni fogják az arcfestő művészeink keze nyomán készült pompás maszkokat. A farsang nem is igazi farsang, ha nem öltözik be minden kisgyerek. Mi szeretnénk az idei farsang színes kavalkádját még színpompásabbá tenni. Rendeljen tőlünk farsangi programokat gyerekeknek és ígérjük, hogy kiteszünk magunkért! A szolgáltatásaink iránt érdeklődőknek a megadott elérhetőségeinken adunk további tájékoztatást.

https://asjatekvilag.hu/hu/kapcsolat

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Kinga
Kedves Dóra és Anikó,

Szeretném megköszönni a két héttel ezelőtti lagzin a gyermekfelügyeletet.
Őszintén szólva nem sok energiám jutott arra, hogy megfigyeljem a
gyereksarok történéseit, de nekem már önmagában az, hogy nyugodt gyerekeket
láttam, elég jelzés volt arra, hogy jól megy minden.
Utólag több szülőtől is kaptam visszajelzést, hogy milyen nagy segítsé...