Ha csak nem egy nagyon szűkkörű, néhány fős esküvőről van szó, akkor szinte biztos, hogy meghívásra kerülnek gyermekes családok is a nagy eseményre. Ilyenkor viszont mindenképpen számolni kell azzal, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a kicsik is végig jól érzik majd magukat az este folyamán, hiszen ők hamarabb elfáradnak, és az események sem kötik le annyira a figyelmüket. Az esküvői gyermekfelügyeletnek köszönhetően azonban ez a kérdés egyszerűen megoldható.

Az esküvői gyermekfelügyelet elősegíti, hogy mindenki jól érezze magát, megfelelően ki tudjon kapcsolódni. A szülők biztonságban tudhatják a kicsiket, akiknek a szórakoztatásáról képzett, gyermekszerető munkatársaink gondoskodnak. Szívesen látjuk a kisebb és nagyobb korosztályt is, izgalmas játékokkal és programokkal készülünk a részükre, ennek köszönhetően a szüleiknek valóban kikapcsolódás lehet az esemény.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné kihasználni a nagy napon az esküvői gyermekfelügyelet előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal a részletekért a megadott elérhetőségeinken!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

+36-30-576-2321

+36-20-935-4077

gyereksarok

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Évi és Tomi
Kedves Anikó!

Nagyon meg vagyunk elégedve!
A hölgyek bájosak és kedvesek voltak. A gyerekek (és a szülők is)
imádták,
hogy ennyi lehetőség volt a játékra.
Szeretném külön megköszönni, hogy olyan rugalmasak voltak, mert
érkezésükkor véglegesítettük csak a helyet, de mindenben nagyon
segítőkészek voltak.

Nagyon szépen köszönjük!
Üdvözlettel,
Évi és T...