Szolgáltatásunkat a családbarát esküvőt tervező pároknak ajánljuk, akik szeretnék megkönnyíteni a gyermek(ek)kel érkező családtagok, barátok dolgát a Nagy Napon. Amíg a szülők önfeledten szórakoznak, addig mi gondoskodunk a gyermekek felügyeletéről és játékos foglalkoztatásukról. Így biztosítjuk, hogy a felnőttek számára oly fontos családi esemény közben a gyermekek is jól érezzék magukat játszósarkunkban, és kellemes emlékekkel távozzanak a rendezvényről.

Induló cikksorozatunkban szeretnénk bemutatni azokat a szolgáltatásainkat, amiket esküvői gyereksarkunk által kínálunk a házasulandó pároknak. Hetente jelentkezünk majd új írással, melyek témái a teljesség igénye nélkül:

- Mit tartalmaz az esküvői gyereksarok szolgáltatás? - játékok fiúknak, játékok lányoknak, ajándék csillámtetoválás, bébisarok, kreatív asztal, diavetítés...

- Extra szolgáltatások - vintage gyereksarok, logikai játszósarok, ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás, bűvész...

- Esküvői gyereksarok a szabadban - sátor, óriásbuborék, óriásjátékok, csodaernyő...

- Gyermekfelügyelet az esküvőn - dajka, bébiszitter

- Alvósarok/pihenősarok szolgáltatás

cikk arcfestes csillam

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Anita, menyasszony
Kedves Dóra,
Szeretnénk megköszönni a kollégáknak a profi munkát, és a rengeteg játékot amit hoztak. A gyerekek le voltak nyűgözve, a szülők pedig kimondhatatlanul hálásak voltak, hogy levették róluk a terhet és nyugodtan tudtak ebédelni, beszélgetni!
Szoval nagyon köszönjük, szuper volt!
Üdvözlettel,
Anita