Marriott gyereksarok 03Szolgáltatásunkat a családbarát esküvőt tervező pároknak ajánljuk, akik szeretnék megkönnyíteni a gyermek(ek)kel érkező családtagok, barátok dolgát a Nagy Napon. Amíg a szülők önfeledten szórakoznak, addig mi gondoskodunk a gyermekek felügyeletéről és játékos foglalkoztatásukról. Így biztosítjuk, hogy a felnőttek számára oly fontos családi esemény közben a gyermekek is jól érezzék magukat játszósarkunkban és kellemes emlékekkel távozzanak a rendezvényről.

Hogyan is lehetne lekötni a gyermekeket, addig, amíg a szülők jól érzik magukat. Az esküvői gyereksarok a tökéletes megoldás az AS Játékvilág szervezésében!

Különböző játékokkal és kreatív foglalkozásokkal biztosítjuk a gyermekek felhőtlen szórakozását. Többek között felszerelt kiskonyha, babák vagy akár fésülködő kisasztal várja a játszani vágyó kislányokat. A kisfiúk autókkal, autópályákkal vagy legoval játszhatnak, amíg a szülők mulatnak. Csillámtetoválással vagy arcfestéssel varázsoljuk még szebbé az ünneplő gyermekeket. Kreatív sarkunkban ötletes ajándékokat készíthetnek a kisgyermekek saját kézzel, akár a friss házasoknak is, míg a nagyobbak különböző gyöngyfűző technikákkal különleges ékszereket fűzhetnek. Ez csak töredék része annak a sok érdekes játéknak, ami a gyerekekre vár az esküvői gyereksarkunkban.Marriott gyereksarok 02

Ha szeretné, hogy az esküvőjén szülő és gyermek is jól szórakozzon, tekintse meg részletesebb leírásunkat itt AS Játékvilág - Esküvői gyereksarok, gyerekfelügyelet (asjatekvilag.hu) és kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat elérhetőségeinken!

FaLang translation system by Faboba