0976

Az esküvő a legnagyobb családi ünnepek egyike, ahol rég nem látott rokonok, barátok ismerősök és kollégák találkoznak, hogy egy csodaszép, meghitt napot töltsenek el együtt az ifjú párral. Az esküvőkön fontos, hogy mindenki jól érezze magát, önfeledten tudjon részt venni az eseményen, át tudja élni a pillanatot: együtt tudjanak elérzékenyülni, nevetni, enni-inni, énekelni vagy hajnalig mulatni, táncolni. 

Itt mindig felvetődik a kérdés, hogy mi legyen a gyerekes családokkal? Előkerül a dilemma, meghívjuk a gyerekeket is? A szülők részéről pedig a kétség, hogy elvigyem-e egyáltalán a gyerekeimet, hiszen hosszú az esemény, unatkozni fognak, vagy rohangálni? Ki fog velük foglalkozni?

A mi válaszunk a fenti kérdésre nagyon egyszerű: ESKÜVŐI GYEREKSAROK az AS Játékvilág Kft szervezésében.

Úgy véljük, természetesen a gyerekek is legyenek jelen az esküvőn, hiszen ők is a nagycsalád tagjai! Cégünk majd gondoskodik a kis vendégek szórakoztatásáról.

 És mi is az a gyereksarok?

eskuvoi gyereksarok 0227bAz esküvő helyszínén a teremben egy sarkot külön leválasztunk, vagy az étteremből nyíló különtermet kiválasztjuk, és kinevezzük gyerekjátszónak. Berendezzük szebbnél szebb játékokkal, babákkal, kiskonyhával, felvehető gyönyörű hercegnő ruhákkal, szerelőműhellyel, autópályával, legoval és sok-sok más érdekes játékkal. Itt szakképzett, gyerekszerető animátorok várják a gyerekeket, hogy együtt játszanak, kézműveskedjenek, táncoljanak, mulassanak, addig, amíg szüleik a felnőtt társaság előnyeit élvezik.

Számtalan esküvői gyereksarok, vállalati családi nap és szülinapi zsúr megrendezése után bátran állítjuk, nagy tapasztalattal rendelkezünk a gyerekszórakoztatás területén. Színes programokkal: arcfestés, lufihajtogatás, kézműveskedés, gyöngyfűzés, gyermekfelügyelet állunk az Önök rendelkezésére, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Szükség esetén referenciákat is tudunk biztosítani:

„Kedves Anikó!
Csak azt szerettem volna írni Nektek, hogy fantasztikusak voltatok az esküvőnkön. A gyerekek imádtak Benneteket, a felnőttek pedig azt, hogy ők olyan jól elvannak. Minden jól sikerült az esküvőnkön, de a gyereksarok mindenkiben megmaradt, és még most is emlegetik!
Üdv, Szandra"

NÉHÁNY KÉP AZ EDDIGI MUNKÁINKBÓL:

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Zita
Kedves Dóra!
Nagyon köszönjük, hogy megszerveztétek az osztályunk farsangi buliját, 20 gyerkőcöt tettetek nagyon boldoggá. Már a helyszín kiválasztásánál rengeteget segítettetek, és a programot is szuperül összeraktátok! A gyerekek olyan jól érezték magukat hogy szinte nem is láttuk őket, így a szülők is remekül elvoltak, végre tudtunk egy jót beszélgetni. Jövő...