Az esküvő szervezése során a vendéglista összeállításánál gyakran felvetődik a kérdés, hogy mi legyen a gyerekes családokkal. Egy hosszú eseményen a kisebbek valószínűleg unatkozni, rohangálni fognak, ami a szülőknek is nagy terhet jelent. Hogyan lehetne mégis megoldani, hogy kicsik és nagyok is egyaránt jól érezzék magukat ezen a különleges napon?

A mi válaszunk a fenti kérdésre nagyon egyszerű: esküvői gyereksarok szolgáltatás.

Úgy véljük, természetesen a gyerekek is legyenek jelen az esküvőn, hiszen ők is a nagycsalád tagjai! S míg a felnőttek társalognak és mulatnak, cégünk gondoskodik a kis vendégek szórakoztatásáról.

 És mi is az a gyereksarok?

eskuvoi gyereksarok 0066aAz esküvő helyszínén a teremben egy sarkot leválasztunk, vagy ha a hely adottságai lehetővé teszik, akkor egy külön kis helyiséget kinevezünk gyerekjátszónak. Berendezzük szebbnél szebb játékokkal, babákkal, kiskonyhával, szerelőműhellyel, autópályával, legoval és sok színes és érdekes játékkal. Itt szakképzett, gyerekszerető animátorok várják a gyerekeket, hogy együtt játszanak, kézműveskedjenek, táncoljanak, mulassanak addig, amíg szüleik a felnőtt társaság előnyeit élvezik.

A gyereksarkot számtalan egyéb programmal - arcfestés, lufihajtogatás, csillámtetoválás, ékszerkészítés… stb- tudjuk színesíteni. Igény szerint az esküvő hangulatához illeszkedő vintage játékokkal is kiegészíthető a gyereksarok, valamint lehetőség van alvósarok szolgáltatás igénybevételére is (kiságyakat, matracot és gyerekfelügyeletet egyaránt biztosítunk hozzá).

Munkatársaink tapasztalt, szakképzett pedagógusok, óvónők, bébiszitterek. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik minden nap gyermekekkel foglalkoznak, így nemcsak hivatásuk, de hobbijuk is a gyermeknevelés. Szükség esetén angolul, németül, franciául beszélő animátorok is az ifjú pár rendelkezésére állnak.

Az évek során számos referenciát szereztünk, hiszen tevékenységi területünk egyik fő profilja az esküvői gyereksarok szolgáltatás.

„Kedves Anikó!
Csak azt szerettem volna írni Nektek, hogy fantasztikusak voltatok az esküvőnkön. A gyerekek imádtak Benneteket, a felnőttek pedig azt, hogy ők olyan jól elvannak. Minden jól sikerült az esküvőnkön, de a gyereksarok mindenkiben megmaradt, és még most is emlegetik!
Üdv, Szandra"

NÉHÁNY KÉP EDDIGI MUNKÁINKBÓL:

FaLang translation system by Faboba