0239Nagy izgalommal szervezi az esküvőjét? Már összeállította a vendéglistát, így látja, hogy sokan érkeznek majd a gyermekükkel? Szeretné, hogy a nagy napon mindenki felhőtlenül szórakozzon? A gyereksarok esküvőre lehetőséget nyújt arra, hogy vidám játékokat próbáljanak ki a legkisebbek, ezáltal pedig jól érezhetik magukat a szülők is.

Mindenki feledhetetlen, gyönyörű esküvőről álmodozik, azonban ennek érdekében körültekintő, részletes megtervezésre és szervezésre van szükség. Az időpont megjelölése, és a helyszín kiválasztása mellett az egyik lényeges feladat a vendégek listájának összeállítása is. Ha sok olyan vendéget vár, akik kisgyermekek szülei, érdemes számukra különleges megoldással kedveskedni. Kiváló ötlet a gyereksarok esküvőre, ami nagy örömet okoz a kicsiknek, és a szüleiknek is. Egy jól megtervezett, kreatívan berendezett esküvői gyereksarok lehetőséget nyújt a gyermekeknek a felszabadult mozgásra. Egyedülálló élményeket lehet szerezni arcfestéssel, lufihajtogatással, ékszer készítéssel, táncos programokkal, és egyéb foglalkozásokkal is. A gyermekek biztonsága miatt sem kell aggódni, ugyanis megbízható gyerekfelügyelet mellett senkinek sem adódhat gondja. Megéri az esküvői gyereksarok által nyújtott nagyszerű lehetőséget kihasználni!

Gondoljon a legkisebbekre is az esküvője szervezése során! Készüljön vidám játékokkal színesített esküvői gyereksarokkal, ahol nagyszerűen érezhetik magukat a kisgyermekek! Cégünk, az AS Játékvilág Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt ezen a téren is, szakképzett pedagógusokra, óvónőkre, bébiszitterekre bízhatja a gyerekfelügyeletet. Különféle kreatív játékokkal, kézműves foglalkozásokkal készülünk, táncolunk a kicsikkel az esküvői gyereksarokban, így a szülők is önfeledten szórakozhatnak. Lehetősége van alvósarok szolgáltatásunkat is igénybe venni, ezáltal a fáradt kisgyermekek biztonságban pihenhetnek. Jusson bővebb információhoz a www.asjatekvilag.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-5762321-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Márti és János
esküvői gyereksarok
Kedves Dóri!

Nagyon szépen köszönünk mindent!
Ennél jobban nem is sikerülhetett volna az esküvőnk! :) nagyon köszönjük, hogy ehhez Ti is hozzájárultatok.
A lányok nagyon kedvesek voltak, a gyereksarok szuper-népszerű volt végig.
Remélem, tudtak enni inni, ne haragudjatok, nem volt alkalmam túl sokszor odamenni és megkérdezni, de úgy láttam minden rendben volt. Az any...