Szép ruhába öltözni, sok ismerőssel és ismeretlennel találkozni, bemenni a templomba, látni a gyönyörű párt a gyerekeknek is életre szóló kaland.

És ahhoz, hogy a kis résztvevők a szertartás után is jól érezzék magukat, annyi csak a dolgunk, hogy életkoruknak megfelelő közeget és felügyeletet biztosítsunk számukra. Ez volt a fő célunk a mobil esküvői gyereksarok, esküvői gyermekfeügyelet szolgáltatásunk létrehozásával, ahol a sok-sok játék mellett gyermekszerető, képzett animátor kollégáink várják a kicsiket.

Emellett viszont számolnunk kell azzal, hogy a gyerekek - bármennyire is sok energiával rendelkeznek – nap végére bizony kifáradnak a rengeteg inger hatására. És hogy a szülőknek ne kelljen idő előtt hazaindulniuk, lehetőséget biztosítunk alvó- és pihenősarok igénybevételére is. Ennek során hordozható babaágyakat, kiságyakat és ágyneműt is biztosítunk, animátoraink pedig mesét olvasnak, diavetítő segítségével esti mesét vetítenek, altatnak, és ha végül minden gyerkőc álomba merült, ők éberen őrzik a kicsik álmát.

Amennyiben bővebb információra lenne szükségük esküvői gyereksarok szolgáltatásainkról, keressenek minket bátran az alábbi elérhetőségeken:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36-30-576-2321

eskuvoi gyereksarok 0404b

FaLang translation system by Faboba