0702Egy közeli barát, vagy családtag esküvője mindig nagy esemény az ember életében. A menyasszony és a vőlegény hosszú hónapokon át, akár 1 éven keresztül tervezi a nagy napot. Legyen tökéletes a díszítés, az étel, a menyasszonyi ruha és a szertartás. Mindemellett szeretnének közösen ünnepelni és szórakozni a számukra legfontosabb emberekkel.

De mi legyen addig a gyerekekkel? Még egy újabb megoldandó részlet az esküvőszervezés alatt. Hogyan is lehetne lekötni néhány gyereket, addig, amíg a szülők jól érzik magukat. Az esküvői gyereksarok a tökéletes megoldás az AS Játékvilág szervezésében! 


Egyre gyakrabban kérnek fel minket esküvői gyereksarok szervezésére. Különböző játékokkal és kreatív foglalkozásokkal biztosítjuk a gyerekek felhőtlen szórakozását. Többek között felszerelt kiskonyha, babák vagy akár egy fésülködő kisasztal várja a játszani vágyó kislányokat. A kisfiúk autókkal, autópályákkal vagy legóval játszhatnak, amíg a szülők mulatnak. Csillámtetoválással vagy arcfestéssel varázsoljuk még szebbé az ünneplő gyermekeket. Ez csak töredék része annak a sok érdekes játéknak, ami a gyerekekre vár az esküvői gyereksarkunkban.

 0709  0717


A kreatív sarkunkban ötletes ajándékokat készíthetnek a gyerekek saját kézzel, akár a friss házasoknak is. Míg a nagyobbak különböző gyöngyfűző technikákkal különleges ékszereket fűzhetnek, addig a kisebbek gyönyörű rajzokkal lephetik meg az ifjú párt. Természetesen az elkészült apróságokat a gyerekek is hazavihetik.


Ha szeretné, ha az esküvőjén a szülő és a gyermek is jól szórakozna, válasszon minket!

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Évi és Tomi
Kedves Anikó!

Nagyon meg vagyunk elégedve!
A hölgyek bájosak és kedvesek voltak. A gyerekek (és a szülők is)
imádták,
hogy ennyi lehetőség volt a játékra.
Szeretném külön megköszönni, hogy olyan rugalmasak voltak, mert
érkezésükkor véglegesítettük csak a helyet, de mindenben nagyon
segítőkészek voltak.

Nagyon szépen köszönjük!
Üdvözlettel,
Évi és T...