Ha végre megvan, mit veszünk fel vendégként egy esküvőre, adódik a kérdés, hogy mit adjunk azokra a kisgyerekekre akik koszorúslányok vagy gyűrűhordozók lesznek, esetleg csak egyszerű résztvevői a számukra mesés kalandnak beillő eseményre? A legszebb outfiteket válogattuk össze nektek, amiket csak gyerekeknek találtunk.

Lányok

A klasszikus koszorúslányruhák fehérek és habos-babosak, ráerősítve a kislányok királylány álmára, hogy olyanok legyenek mint a menyasszony. A szülő feladata visszafogni a túlzásokat és megtartani a koszorúslány ruhát annak ami, és nem felnőttnek öltöztetni a kicsiket. A lányok lányoknak szépek, smink nélkül, a maguk gyermeki bájával. Válasszunk nekik olyan ruhát ami kiemeli természetes szépségüket.

 avea3avea4

avea6avea7

Lazább stílusú vidéki, vagy tengerparti esküvőre kicsit vehetjük bohémebbre a figurát, a nagy melegben játszani kényelmes lesz egy laza, hippis pamutruha, amit virágkoszorúval dobhatunk fel.

avea8avea9

 

avea10avea11

Színes ruhát is választhatunk a lányoknak, hiszen egy kék vagy rózsaszín ruha is különleges, ráadásul utóbbi a kis hercegnők kedvence is egyben, biztos nem utasítanak el egy olyan lehetőséget amikor ebben pompázhatnak.

 avea12avea13

Fiúk

A fiúknál még inkább igaz, hogy igyekezzünk őket kevésbé korlátozni a mozgásukban, csak a nagyon nyugodt gyerekre adjunk szmokingot, zakót, mellényt, alapvetően lazább, ing + hózentróger megoldást válasszunk. A srácokon jól mutat akár egy tornacipő is rövid nadrággal, ebben a korban nem mindig van ünneplő cipőjük ami épp rájuk is megy, kényelmes cipőjükben pedig egész nap kényelmesen mozoghatnak.

 avea18avea19

Elegánsabb, formális esküvőre pedig próbálkozhatunk a zakós vagy mellényes megoldással is, de ezt is dobjuk fel valami ötletes kiegészítővel, színes csokornyakkendővel vagy hózentrógerrel.

avea20avea23

Írta: avea.hu

-------------

És ha már ilyen tündéri gyerekek lesznek az esküvőn, érdemes a szórakoztatásukról is gondoskodni. Egy-egy boldog gyerekszámpárt, egy őszinte mosolyt megpillantani a kis vendégek arcán, nagyon sok pluszt adhat az esküvőhöz az ifjú párnak is.

Cégünk esküvői gyereksarok szolgáltatása ebben is segítséget nyújt az ifjú párnak.

Gyerekszerető, kedves animátoraink, sok, szép és izgalmas játék mind a gyerekek szórakoztatását szolgálja. Szolgáltatásunkról bővebben a főoldalon olvashat.

09490964

 

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...