Lufihajtogató bohócaink a családi rendezvényre is vidámságot visznek!

Céges családi napot szervez, ahol a kollégák és családtagjaik együtt töltenek egy szórakoztató napot? Az ilyen rendezvényeken kötelező program a vicces, szórakoztató előadó, például egy lufibohóc. A lufihajtogató bohóc nem üres kézzel érkezik… viszi magával óriási lufi készletét, amiből mesés alakok bontakoznak ki.

Rendelje meg ezt a fantasztikus szórakozást, a lufihajtogató bohócot, aki fel tud lépni a céges családi napon minden gyerek örömére! A siker garantált, hiszen a lufihajtogatás egy örök és megunhatatlan gyerekprogram! A színes, kisebb, nagyobb lufikból az ügyes kezű bohóc pillanatok alatt formál állatot, virágot, mesehőst …stb.

lufihajtogató bohócoknak nem kell egyedül szórakoztatniuk a családi rendezvényen összegyűlt gyerekeket. Javasoljuk, hogy vegye igénybe a bohócokhoz hasonlóan tehetséges és fantáziadús arcfestőink szolgáltatásait! Amíg a lufihajtogató bohócok elbűvölik a gyerekek egy részét, addig a többiek sorba állhatnak az arcfestőnél. Ennek köszönhetően nem alakul ki sehol sem tömeg és a gyerekek sem maradnak le semmiről!

lufihajtogató bohócaink tapasztalt lufivarázslók és gyermekszerető animátorok, akik örömmel vesznek részt ilyen eseményeken. A sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint az a számos, pozitív visszajelzés, amit eddig kaptunk a megrendelőinktől.

Ha érdeklődik fenti vagy bármely egyéb szolgáltatásunk iránt, hívjon minket bizalommal és kérje ajánlatunkat!