Varázslatos, tematikus szülinapi zsúr szervezés

A születésnapok óriási események a gyerekek kicsi életében. A szülinapi zsúr szervezés megrendelésével az eseményt igazi élménnyé tudjuk tenni.

A szülinap egy olyan nap, ami csak egyetlen egyszer van az évben. Ilyenkor a kis ünnepelt minden kívánsága teljesül és az egész nap csakis róla szól. A szülinapi torta mellé lepje meg egy sor, vidám, szórakoztató programmal is, amin a kis barátaival együtt vehetnek részt!

A szülinapi zsúr szervezésében adjon nekünk szinte minden feladatot és Önnek csak a vendéglista meg a torta marad az elintéznivaló. A szervezés mellett a szórakoztatás is a mi feladatunk lesz, a zsúr napján 1,5-2 órában adunk műsort, játékokat szervezünk és foglalkozásokat vezetünk attól függően, hogy milyen szülinapi zsúr csomagot rendelt meg az ügyfél tőlünk.

A szülinapi zsúr szervezés megrendelésével nemcsak a szülőknek lesz zavartalanabb a születésnap, de a kicsikre is varázslatosabb szórakozás vár. A születésnap kaphat egy olyan tematikát, ami mesebeli kalandokkal és látványos dekorációval lepi meg a zsúr kis vendégeit. Unikornis, szuperhős, kalóz vagy királylány lehet bárkiből, na és ehhez illő programokkal is tűzdeljük tele a zsúr idejét.

A zsúron a gyerekek nem fognak unatkozni, ha olyan játékok várják őket, mint a labdatenger, arcfestés, az óriás buborék vagy a bűvész show és a csillámtetoválás. Ezek tetszőlegesen megrendelhetőek a tematikus születésnap programjához. A kellékek, a dekoráció, a programok, a tematikához illő kiegészítők mind velünk érkeznek az előre egyeztetett helyszínre. A születésnap rendelésre érkezik, mindig ugyanolyan jókedvet és mókát hozva magával.

A szülinapi buli szervezésről gyerekeknek a rendezvényszervezéssel foglalkozó cégünk honlapján, a www.asjatekvilag.hu webcímen olvashat. A gyerekek nagy napja legyen olyan, amilyet mindig is szeretett volna. Elvisszük a legboldogabb születésnapot az Önök zsúrjára is, ha megrendeli a szolgáltatást tőlünk. A részletekkel kapcsolatban írjon nekünk az info@asjatekvilag.hu email címre vagy telefonáljon nekünk a 06-30-576-23-21 telefonszámon!