Szülinapi zsúrok

Egy születésnapi zsúr megszervezése és lebonyolítása nem egyszerű feladat, sok időt, energiát igényel a szülőktől, így gyakran előfordul, hogy a szülőknek nem jut idejük a gyermekükkel együtt ünnepelni. Sokszor az is problémát okoz, hogy nehéz új, különleges témákat találni a partihoz. Az AS Játékvilág csapata mindezen kihívásokra kínál nagyszerű megoldásokat! Az AS Játékvilág segítségével megszervezheti a tökéletes szülinapi zsúrt.

Szülinapi partik helyszíne változatos képet mutat, leggyakrabban házaknál vagy lakásokban szervezünk zsúrokat, de éttermekben, játszóházakban vagy akár szabadtéren is örömmel megvalósítjuk a szülők elképzeléseit. Számos szülinapi rendezvény ötlet van a tarsolyunkban, tematikus partik esetén, hozzáillő díszítést és játékokat is biztosítjuk igény szerint.

Animátoraink arcfestéssel, csillámtetoválással, lufihajtogatással vagy akár kreatív, kézműves foglalkozásokkal is színesítik a zsúrt az ünneplő gyermekek legnagyobb örömére. A program része, hogy az ünnepelt, játékos formában levezetett „ajándékátadási ceremónia” keretében kapja meg a vendégek ajándékait.

Animátoraink segítségével az ünnepelt és vendégei mindig jól szórakozhatnak és egy nagyon vidám szülinapi buli élményével gazdagodhatnak.