Szülinapi zsúrok szervezése többféle témában

A gyermekek alig várják, hogy elérkezzen a nap, ami csak róluk szól, az anyukák és apukák pedig igyekeznek gondoskodni mindenről, amivel emlékezetessé tehető a születésnapi zsúr. Nem könnyű azonban olyan programot szervezni, amivel órákon át le lehet kötni az ünnepeltet és valamennyi meghívottját.

Egy szülinapi zsúr szervezése nem csak a torta megrendelését, illetve a vendégek meghívását foglalja magában, ezeknél jóval többre van szükség, ha azt szeretnénk, hogy a gyermek számára egy életre szóló élmény legyen a születésnapja.

Mi számtalan lehetőséget biztosítunk és minden kérdésben Ön hozhatja meg a döntést, így biztos lehet benne, hogy a gyerekzsúr olyan lesz, amilyet elképzelt gyermekének. A szervezés és lebonyolítás teendőit azonban mi végezzük, melynek köszönhetően Önök együtt élvezhetik az eseményt gyermekével!

Ossza meg velünk egyedi igényeit és bízza ránk a születésnapi zsúr szervezés nehezét!

Születésnapi programajánlataink között megtalálhatók az animált témapartik, mely során animátor kollégáink meghatározott, a gyermek érdeklődési körének megfelelő témához kapcsolódó irányított mozgásos, vicces közösségi játékokkal szórakoztatják a gyerekeket. Ehhez mindig kapcsolódik egy kis kézműves tevékenység is.

Izgalmas, varázslatos, kalandokkal és kihívásokkal teli zsúrjátékaink egyben szórakoztató és közösségépítő jellegűek is. A játékokat színes, látványos eszközökkel, kellékekkel gazdagítjuk, illetve a feladatokat a játék menete közben lehetőség szerint a jelenlévő gyermekek igényeihez igazítjuk.

Kiegészítő programként választható például arcfestés, csillámtetoválás, lufitombola vagy épp ugrálóvár, de számos egyéb programelem közül lehet még választani az egyedi igényeknek megfelelően.

Amennyiben a helyszín adottságai lehetővé teszik, buborékfújó gépünket is elvisszük, így még vidámabb lesz a zsúr, hiszen sok száz buborékkal borítjuk be a kertet, termet, amely mindig hatalmas sikert arat a gyermekek körében.

Ha szeretné, hogy gyermeke a lehető legnagyobb élményben részesüljön születésnapja alkalmából, bízza ránk a szülinapi zsúr szervezését és keressen bennünket elérhetőségeinken!