Önfeledt felnőttek és gyerekek az esküvőn? Segít az AS Játékvilág!

Évről évre egyre népszerűbb gyermekfelügyelet és gyereksarok szolgáltatásunkkal segítünk a pároknak igazán önfeledtté és emlékezetessé tenni a Nagy Napot. A sok-sok pozitív visszajelzésből, melyeket megrendelőinktől kapunk, egyértelműen látszik, hogy egyre több pár gondolja úgy, nem csupán egy újabb hóbort gyermekfelügyeletet igényelni, hanem hatalmas segítség ahhoz, hogy zökkenőmentesen és vidáman teljen az este.

Minőségi, kedves és népszerű játékainkkal, valamint kedves, idegen nyelveket beszélő animátoraink segítségével az ifjú párnak nem kell aggódnia, hogy a násznép legkisebb tagjai unatkozni, téblábolni fognak, s ezáltal nem tudják a szüleik sem annyira élvezni az estét.

Minden pár ízlése szerint választhat színes, vidám játékainkat tartalmazó esküvői gyereksarok alapcsomagunk, valamint a romantikus, természetes alapanyagú játékokat tartalmazó esküvői gyereksarok vintage csomagunk közül. Mindkét ajánlatunk olyan alapszolgáltatásokat foglal magában, mint játszósarok, babasarok, arcfestés, lufi hajtogatás, diavetítés és meseolvasás, de ezek mellett nagyon szívesen fogadunk a párokhoz és a helyszínhez igazodva minden egyedi igényt.

S hogy többek között milyen plusz szolgáltatásaink közül lehet válogatni? A teljesség igénye nélkül: logikai- és társasjátékok kicsiknek és kicsit nagyobbaknak; kincskeresés a szabadban; csodaernyő; buborékeregetés buborékfújó gépünk segítségével; ugrálóvár; mini disco és bűvészshow.

Ha pedig szeretnének a késő esti órákra egy nyugodalmas helyet biztosítani a kicsiknek, ahol békében aludhatnak, míg szüleik mulatnak, ebben is tudunk segíteni profi baby-sitterünk és dajkánk-, valamint matracaink, utazóágyaink segítségével.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüke, esetleg kérdésük, kérésük lenne, vagy szeretnének ajánlatot kérni, írjanak nekünk az info@asjatekvilag.hu e-mail címre vagy hívjanak minket bizalommal a +36-30-576-2321-es telefonszámon.