Kreatív, kézműves foglalkozás szülinapon: textilfestés

Programok széles választékával várjuk nem csak a kisgyermekeket, hanem az iskolásokat is, szülinapi zsúros kínálatunkból mindenki talál kedvére valót. A sokak által annyira kedvelt arcfestés és csillámtetoválás mellett, egyre népszerűbbek a gyerekek kézügyességét fejlesztő kreatív foglalkozások. A nagyobb gyermekek számára különböző kézműves foglalkozásokat szervezünk, melyek során már igazi egyedi kis „termékek” készülhetnek el.

Jelenleg az egyik kedvenc kézműves foglalkozásunk a textilfestés.  Legutóbbi rendezvényünkön óriási sikert aratott az ünneplő gyerekek körében, hogy maguk alkothatták meg a saját textil táskájukat. A saját készítésű darab akár ajándékként is szolgálhat az ünnepelt számára. A különböző minták segítségével könnyedén varázsolhatóak igazán egyedivé az elkészített tárgyak és profi animátoraink segítségével mindenki, még a kevésbé ügyes kezűek is, könnyedén el tudták készíteni kis táskájukat.

A közkedvelt cukorkákkal teli pinata ma már gyakori eleme a gyerekzsúroknak, melyhez tökéletes kiegészítést nyújt a zsúron, helyben készített gyerekek által festett táska az édességek összegyűjtésekor.

Gyerekzsúrok szervezése az egyik fő profilunk, több, mint 15 éve szórakoztatjuk a gyerekeket!

Ha Ön is egyedi, különleges születésnapi partit szeretne gyermekének, forduljon hozzánk bizalommal, mi megszervezzük!