Lassan elkezdődik az esküvőkkel teli időszak. Az ifjú párok lelkesen készülnek a nagy napra. A legfontosabb teendők, mint például a meseszép menyasszonyi ruha kiválasztása, helyszínválasztás, meghívók és dekoráció tervezése, vendéglista elkészítése mellett sok apróbb részletre is érdemes odafigyelni. Ilyen például a gyermekek szórakoztatása. Bár nem szívesen teszik, sok szülő inkább babysitterre, vagy a nagyszülőkre bízza a gyermekeit az esküvő ideje alatta. Nem egyszerű úgy kikapcsolódni és szórakozni, miközben arra kell figyelni, hogy a gyermek éppen merre szaladgál és mit csinál.

Ha a vendégek között sok a gyerkőc, érdemes az ő szórakoztatásukról is gondoskodni.

Felmerülhet ilyenkor a kérdés, mit tegyünk, hogy a családi ünnep a gyerkőcök számára is szórakozás legyen, és a szülők is ki tudjanak kapcsolódni.

Esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal pont ebben segítünk a Pároknak. :-)

Minőségi, kedves és népszerű játékainkkal, valamint szakképzett animátoraink segítségével nem kell többet amiatt aggódni, hogy a násznép legkisebb tagjai esetleg unatkozni, téblábolni fognak, s ezáltal nem tudják a szüleik sem annyira élvezni az esküvőt.

Minden pár ízlése szerint választhat színes, vidám játékainkat tartalmazó alapcsomagunk, valamint – az idei év újdonságaként – a romantikus, természetes alapanyagú játékokat tartalmazó vintage csomagunk közül.

Számos alapszolgáltatásunk (arcfestés, lufi hajtogatás, diavetítés és meseolvasás) mellett nagyon szívesesen fogadunk minden egyedi igényt!

Mindenki együtt ünnepelhet, szülő és gyermek együtt élvezhetik a rokonok, barátok esküvőjét. Animátorok segítségével a kreatív sarokban apró ajándékokat készíthetnek, melyeket haza is vihetnek. A játékokkal teli gyereksarokban fiúk és lányok, kicsik és nagyok mind találnak kedvükre való játékot. A nagyobbakat logikai játékok, társasjátékok, míg a kisebbeket kiskonyha, babák, autók vagy lego várja az AS Játékvilág esküvői gyereksarkában.


  0227 eskuvoi gyereksarok 0349

Ha Ön is szeretné felejthetetlenné tenni az esküvőjét a vendégek számára is, válassza az esküvői gyerekfelügyelet szolgáltatásunkat.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségek egyikén lehet:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06-30-576-2321, 06-20-935-40-77

FaLang translation system by Faboba