A gyerekek életében fontos esemény a születésnapjuk. Ilyenkor élvezik, hogy minden róluk szól, ajándékot kapnak, illetve a barátaikkal lehetnek, ám a szülőknek általában sok idejükbe és energiájukba kerül egy profi születésnap szervezése. Cégünk azonban kedvező áron áll rendelkezésre olyan szülinapi zsúrok rendezésével kapcsolatban, ahol az ünnepelt és minden vendége kiválóan szórakozik majd.


Az esemény megszervezése nem ér véget a vendégek meghívásával, ugyanis maga a lebonyolítás is sok figyelmet és türelmet igényel. Ezért érdemes ránk bízni a teljes folyamatot, hogy Ön csakis a gyermekével törődhessen. Munkatársainkra mindenben számíthat az esemény során, rengeteg szórakoztató programmal, játékkal és izgalmas feladatokkal készülünk, hogy senki se unatkozhasson. A szülinap szervezése során mindent az Ön igényei szerint valósítunk meg, így maximálisan személyre szabott lesz az esemény.


Amennyiben kérdése van a születésnap szervezésével kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36-30-576-2321

+36-20-935-4077

Szlinap Vrosmajor

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Csobán Éva az év esküvőszervezője 2015,
Nagyon nagyon szépen köszönöm a közös munkát!!
Nagyon klassz csapat vagytok!!
Bár én csak az elején találkoztam a kollégáiddal, de tudom, hogy a gyerekek, akit részesei voltak, remekül érezték magukat!
A recepciós hölgy másnap elmesélte, hogy csúsztak másztak a szőnyegen! :)