Cégünk évek óta nagy sikerrel tart különböző budapesti vendéglátóhelyeken a vasárnapi ebéd alatt gyerekfoglalkoztató programokat. 

A Sunday brunch egy kellemes vasárnapi ebéd, terített asztal, kitűnő fogások, remek családi program, ahol mindenki megtalálja a számára legjobb elfoglaltságot: A szülők kényelmesen és nyugodtan megsunday brunch 0408ebédelhetnek, és mi ehhez biztosítjuk, hogy a gyerekek ne unatkozzanak az étteremben, gondoskodunk róla, hogy jól érezzék magukat gyereksarkunkban.

Hétről hétre kreatív, izgalmas és szórakoztató programokkal készülünk: bohóc, bűvész, arcfestés, lufihajtogatás, kézműves asztal mind-mind megtalálható tarsolyunkban. A kis gyerekvendégek mindig nagy örömmel és lelkesedéssel jönnek hozzánk játszani, így segítünk a felnőttek, szülők válláról néhány órára levenni a terhet, „felmenteni" őket a feladat alól, hogy ők gondoskodjanak gyermekeik szórakoztatásáról. Az étterem partnereként biztosítjuk, hogy a vasárnapi ebéd nyugodt körülmények között teljen el.

sunday brunch 0406
Szolgáltatásunkat mindig az étterem adottságaihoz igazítjuk, figyelembe vesszük a helyi lehetőségeket a várható gyerekvendégek számát, életkorát, igényeit.

Munkatársaink tapasztalt, szakképzett pedagógusok, óvónők, bébiszitterek. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik minden nap gyermekekkel foglalkoznak, így nemcsak hivatásuk, de hobbijuk is a gyermeknevelés.

Általában fiatal vagy középkorú, idegen nyelvet is kitűnően beszélő szakképzett animátorokat alkalmazunk, akik beszélnek és értenek a gyermekek nyelvén, és szükség esetén személyesen keresnek megoldást a problémáikra.

NÉHÁNY KÉP MUNKÁINKBÓL:

FaLang translation system by Faboba