A szabadtéri rendezvények elengedhetetlen része a sport. Bár sportolni, lehet, hogy nem mindenki szeret, az AS Játékvilág új megrendelhető programlehetősége, a Sportjátszótér garantáltan átmozgat minden korosztályt.

2KC1B0261258A gyerekzsúrok vagy céges családi napok tökéletes programja lehet a Sportjátszótér, ahol gyerekek, szülök együtt, játszva, együtt szórakozva sportolhatnak. Helyszíni adottságoktól függően, sportjátékok széles választéka várja a mozogni vágyókat. A klasszikus elkapós játék felnőtt, és gyermek kedvence egyaránt. Bár nem tűnik nehéznek, mégis nagy odafigyelést igényel, ezzel fejlesztve a koncentrációs és koordinációs készségeket. Teljes futball felszerelés, focikapuk, labdák és kesztyűk, várják a focizni vágyó fiúkat. Tollaslabda szett hálóval, és tenisz áll rendelkezésre azok számára, akik inkább az ütős labdajátékokat szeretik. Az egyedül játszható tenisszel is megpróbálkozhatnak az ügyesebbek. A nagyobbak az izgalmas óriási társasjáték kihívásaival nézhetnek szembe.
A kisebbek számára színes csúszda vagy krokodil libikóka biztosítja a szórakozási lehetőséget. A kislányok kedvence a hullahopp karika sem maradhat ki a kínálatunkból. A még kisebbek mászóalagútban próbálhatják ki, milyen gyorsan tudnak átjutni a pályán. Ezen kívül még számos érdekes és vicces játéklehetőség közül választhatnak a kalandvágyó érdeklődők.

KC1B0040        2KC1B00077

Ha egy jó hangulatú sportos rendezvényre vágynak, válasszák az AS Játékvilágot. ;)

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Szégner Zsuzsa
Egy rendezvényünkre hoztak Dóriék animátorokat. Nem kis kihívás volt a sok különböző nemzetiségű gyerek, akikről nem sokat tudtunk előre. Mégis fenomenálisan helyt álltak, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, így megrendelőnk boldog volt, a felnőttek zavartalanul tudtak ünnepelni és kikapcsolódni.
Az utolsó pillanatban tökéletesre szervezték, nagyon köszönjük.
...