tabor 2022 0Bár még messze a nyári szünet, nem árt időben elkezdeni a tervezést, közös gondolkodást!

Ahogy közeledik a vakáció sok szülőnek okoz komoly fejtörést, hogy hogyan oldja meg gyermeke(i) felügyeletét a nyári szünetben. Családbarát támogatásként, a gyermekes dolgozók megtartása érdekében innovatív intézkedés lehet a munkahelyi napközis táboroztatás.

Gyermekrendezvények és programok szervezésében szerzett tapasztalatunkra építve, több éve dolgozunk és szereztünk tapasztalatot nyári munkahelyi napközis táborok szervezésében. Együttműködő partnereink Munkaadóként óriási segítséget nyújtanak ezzel a szolgáltatással családos Munkavállalóik számára és egyúttal növelhetik a cég felé dolgozóik lojalitását is, hiszen valódi megoldást kínálnak egy olyan problémára, ami sok szülő válláról veszi le a terhet.

A szülők a közelükben, így biztonságban tudhatják gyermekeiket, ezáltal gondtalanabbul végezhetik el napi feladataikat az iskolai, óvodai nyári szünetben is. A gyermekek minőségi és tartalmas időt tölthetnek el hasonló korú gyermekek társaságában megfelelő környezetben és felügyelet mellett a szülő munkahelyén egy erre kijelölt helyiségben.

Egy ilyen megoldással mindenki jól jár!

Felkeltettük érdeklődését? Keressen bennünket elérhetőségeinken és kezdjük el időben a közös gondolkodást, tervezést!tabor 2022 6

AS Játékvilág - Munkahelyi napközis program (asjatekvilag.hu)

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...