A nemzeti ünnep közeledtével mi is sok szép piros-fehér-zöld alkotást készítettünk a gyerekekkel a kézműves foglalkozásainkon. Készültek kokárdák is bőven, nálunk kicsit másképp! :-)

239xypSunday brunch alatti gyereksarok foglalkozásainkon mindig aktuális, alkalomnak, évszaknak megfelelő alkotásokat készítünk  a gyerekekkel. Most a nemzeti ünnepre tekintettel számos kreatív tárgyat készítettünk, többek között nemzeti színű karkötőt és virágot is. Persze a legfontosabb a kokárda sem maradhat el, ez most nálunk filcből és gomb felhasználásával készült. 

Foglalkozásainkon a gyerekek mindig örömmel készítenek különböző kreatív tárgyakat, játszanak, mókáznak velünk sokat. Az vasárnapi ebéd alkalmával így a szülők nyugodtan ebédelhetnek, beszélgethetnek egymással, a gyerekeket nálunk jó kezekben tudhatják! :-)

Egyéb programokkal is színesitjük alkalmainkat: lufihajtogatás, arcfestés, zenés előadás, bűvészműsor és sok egyéb érdekesség várja a gyerekeket vasárnaponként.

0237a  0236as   0238a

 

 

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Márti és János
esküvői gyereksarok
Kedves Dóri!

Nagyon szépen köszönünk mindent!
Ennél jobban nem is sikerülhetett volna az esküvőnk! :) nagyon köszönjük, hogy ehhez Ti is hozzájárultatok.
A lányok nagyon kedvesek voltak, a gyereksarok szuper-népszerű volt végig.
Remélem, tudtak enni inni, ne haragudjatok, nem volt alkalmam túl sokszor odamenni és megkérdezni, de úgy láttam minden rendben volt. Az any...