A nemzeti ünnep közeledtével mi is sok szép piros-fehér-zöld alkotást készítettünk a gyerekekkel a kézműves foglalkozásainkon. Készültek kokárdák is bőven, nálunk kicsit másképp! :-)

239xypSunday brunch alatti gyereksarok foglalkozásainkon mindig aktuális, alkalomnak, évszaknak megfelelő alkotásokat készítünk  a gyerekekkel. Most a nemzeti ünnepre tekintettel számos kreatív tárgyat készítettünk, többek között nemzeti színű karkötőt és virágot is. Persze a legfontosabb a kokárda sem maradhat el, ez most nálunk filcből és gomb felhasználásával készült. 

Foglalkozásainkon a gyerekek mindig örömmel készítenek különböző kreatív tárgyakat, játszanak, mókáznak velünk sokat. Az vasárnapi ebéd alkalmával így a szülők nyugodtan ebédelhetnek, beszélgethetnek egymással, a gyerekeket nálunk jó kezekben tudhatják! :-)

Egyéb programokkal is színesitjük alkalmainkat: lufihajtogatás, arcfestés, zenés előadás, bűvészműsor és sok egyéb érdekesség várja a gyerekeket vasárnaponként.

0237a  0236as   0238a

 

 

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Zita
Kedves Dóra!
Nagyon köszönjük, hogy megszerveztétek az osztályunk farsangi buliját, 20 gyerkőcöt tettetek nagyon boldoggá. Már a helyszín kiválasztásánál rengeteget segítettetek, és a programot is szuperül összeraktátok! A gyerekek olyan jól érezték magukat hogy szinte nem is láttuk őket, így a szülők is remekül elvoltak, végre tudtunk egy jót beszélgetni. Jövő...