Bár ma egész nap szakadt a hó, de nemsokára itt a tavasz, és így sokára itt a gyermekek kedvenc tavaszi ünnepe, a húsvét. Minden gyerek nagy örömmel várja a húsvéti nyuszi érkezését és persze az apró ajándékait is. Igazi kaland rálelni az elrejtett csokitojásokra és egyéb meglepetésekre a kertben. Ezen kívül természetesen a lányok nagy lelkesedéssel készítik és festik a tojásokat a locsolkodni érkező fiúk részére. Ha szeretné emlékezetessé tenni a gyermekek számára az idei húsvétot, válassza az AS Játékvilág Kft-t. Az AS Játékvilág Kft különleges kiegészítő programokat kínál családi és céges rendezvényekre egyaránt.

0988Programjaink között megtalálható a húsvéti kreatív foglalkozás, ahol a tojásfestés mellett számtalan egyéb cuki kreatív húsvéti tárgy elkészítése is szerepel. A húsvéti kalács-sütés és cupcake készítés keretében a gyermekek egyénileg készíthetik el és díszíthetik ki a finomságokat. A húsvét fogalma összefonódott már a húsvéti nyusziéval, így természetesen számos hozzá kapcsolódó programunk is van: Húsvéti nyúlvárás- több állomásból álló kalandpark vagy Egy nyuszi kalandjai-mesejáték... Az örök kedvenc arcfestés vagy lufihajtogatás sem maradhat ki a kínálatból, hiszen ki ne örülne egy nyuszijelmezbe öltözött lufihajtogatónak, aki szebbnél szebb nyuszikat, csibéket vagy egyéb kedves állatokat hajtogat a gyerkőckéknek.

Érdeklődjön további programlehetőségeinkről és konkrét árajánlatról az alábbi elérhetőségek egyikén:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06-30-576-2321, 06-20-935-40-77

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Zita
Kedves Dóra!

Mégegyszer köszönjük a tegnap estét, ilyesmire számítottunk, de felülmúltátok az elképzeléseinket. Külön köszönet a Mikulás bácsinak (aki tényleg nagyon Mikulás bácsis) és Laci bácsi meg igazán nagyon magas színvonalon szolgáltatott.

Zita