munkahelyi foglalkoztatas 01Rengeteg szülőnek a nyári vakációról nem a gondtalan időtöltés jut eszébe, ha arra gondol, hogyan fogja megoldani gyermeke felügyeletét, míg az oktatási intézmények zárva tartanak. Ennek megoldásaként - a gyermekrendezvények és programok megszervezésében szerzett több éves tapasztalatunkra építve - alakítottuk ki azt a koncepciót, amely egyszerre veszi figyelembe a szülők és a munkáltató igényeit, ugyanakkor természetesen nem feledkezik meg a legfontosabbról, a gyerekek tartalmas időtöltéséről sem.

munkahelyi foglalkoztatas 02Ajánlatunkat olyan családbarát cégek számára állítottuk össze, akik Munkavállalóik számára szeretnék megkönnyíteni a szünidei gyermekfelügyeletet. Ezzel a Munkaadó nemcsak a szabadságolások feltorlódásával járó helyettesítési problémákat és munkaerőhiányt kerülheti el, de növelheti a cég felé dolgozóinak lojalitását is. A szülők és gyermekeik fizikai közelsége leegyszerűsíti a napi közlekedést, a tematikus foglalkozások pedig biztosítják az óvodások és kisiskolások életkorának megfelelő minőségi, tartalmas időtöltést.

Ezek alapján olyan napközbeni munkahelyi gyerekfelügyeletet, táboroztatást ajánlunk a Munkavállalók gyermekei számára, amely véleményünk szerint maximálisan kielégíti ezeket az elvárásokat.

munkahelyi foglalkoztatas 03

Foglalkozások tartalma:

  • Szakmai program heti- illetve napirend alapján kerül kidolgozásra, és igény esetén előzetes bemutatásra, majd engedélyeztetésre
  • Délelőtti foglalkozások külsős, szakmai óraadókkal
  • Fejtörők, kísérletek, kreatív foglalkozással egybekötött környezetismeret
  • Új ismeretek szerzése, sok ének, zene, szabad játék, lehetőség szerint napi levegőzés

Bízunk abban, hogy együttműködésünk esetén olyan testre szabott programot tudunk közösen kialakítani és megvalósítani, mely lelkes fogadtatásban részesül majd mind a Munkavállalóik, mind a gyermekek részéről is.

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Zita
Kedves Dóra!
Nagyon köszönjük, hogy megszerveztétek az osztályunk farsangi buliját, 20 gyerkőcöt tettetek nagyon boldoggá. Már a helyszín kiválasztásánál rengeteget segítettetek, és a programot is szuperül összeraktátok! A gyerekek olyan jól érezték magukat hogy szinte nem is láttuk őket, így a szülők is remekül elvoltak, végre tudtunk egy jót beszélgetni. Jövő...