Az esküvői gyereksarok játékait úgy válogattuk össze, hogy mind a kisfiúk, mind a kislányok találjanak benne nekik való színes, szórakoztató játékot. Ezekkel a játékokkal önállóan vagy akár többedmagukkal, illetve animátoraink részvételével is tudnak játszani.

A lányok egy egész kiskonyhát találnak a játszósarokban minden egyéb konyhai felszereléssel együtt (étkészlet, gyümölcsök, zöldségek…). A szépítkező asztalnál fodrászkodásra váró baba várja őket sok-sok színes csattal, hajba valóval, hajkefével, sőt a kislányok akár egymás haját is feldíszíthetik vele. A babaszoba résznél a babákon kívül babaágy, babakocsi, babaruhák, babahordozó is a játszani vágyók rendelkezésére áll. Ezen kívül plüssök, puffok, pónik teszik még barátságosabbá a játszósarkot.

A fiúk sok-sok konstruáló, építő jellegű játékot találhatnak, mint például Lego, Duplo, Playmobil, amikkel persze a lányok is gyakran, örömmel játszanak. Ezeken kívül pedig természetesen összeépíthető kisvasút és autópálya is megtalálható a csomagban. Elmaradhatatlan része a fiús saroknak a barkácsasztal, ahol a szerszámos láda igazi kincseket rejt a barkácsolni vágyó kis kezek számára. Kisebb-nagyobb autók, matchboxok és golyópálya is játékra hívja a gyerekeket.

A kiscsúszdát, a bújócskacsövet és a kis libikókát természetesen mindenki örömmel szokta használni, fiúk, lányok egymást váltva csúsznak, másznak és bújnak benne.

A játékainkat vidám, színes szőnyegeken helyezzük el, így gondoskodva a kicsik kényelméről, biztonságáról.  

Az esküvői gyereksarok szolgáltatásunk alapcsomagjának egyéb tartalmi elemeit a következő cikkekben ismertetjük meg a kedves érdeklődökkel.

lnyos jtkokbarkcsgyereksarok

FaLang translation system by Faboba