Szerezzen a gyermekeknek felejthetetlen élményt, rendelje meg tőlünk az Igazi szakállú Mikulást!

mikulas 0125lkEngedje meg, hogy levegyük válláról a Mikulás rendezvény szervezésének gondját, és biztos lehet benne, hogy egy színvonalas, minőségi, teljes körűen megszervezett (programok, előadások, étel-ital, Mikulás-csomagok) esemény részese lehet.

Ízelítő Mikulás-műsorainkból:

Mikulás-váró zenés előadás: élő gitárkisérettel és kedves Mikulás- és Karácsonyváró énekekkel, dalokkal

Mikulás-váró interaktív program Krampuszokkal: két neveletlen Krampusz, akik még a gyerekek ajándékját is elveszítik, annyira szeleburdik... De szerencsére a műsor végére megérkezik a Mikulás is, aki végül mindent rendbe tesz!

Zenés mesejáték krampuszokkal: Színpadi előadás, szép díszlettel, elő szereplőkkel, kedves történettel, ahol természetesen a Mikulás a főszereplő

A Krampuszok tánca: két jókedvű krampusszal, akik népi mondókákra, táncokra és egyéb dalokra a gyerekekkel együtt mulatva várják, hogy a nagyszakállú megérkezzen. A műsor végére garantált a nevetés, esetleg a lihegés, de a tánc öröme mindenképp!

Manókaland: zenés Mikulásváró két rosszcsont Manóval, akik sok vicces helyzetbe kerülnek, míg a Mikulás végre megérkezik.....

Sétáló Mikulás: Üzletházakba, Irodaházakba nagyobb Rendezvényekre a Mikulás akár egész napos jelenlétet vállal, köszönti a gyerekeket, szaloncukrot vagy egyéb ajándékokat osztogat, integet, fényképezkedik, beszélget a gyerekekkel, egyszóval emeli az ünnep fényét! :-)

 Mikulás-napi programajánlataink:

- Mikulás-napi és Karácsonyi arcfestésmzeskali

- Lufihajtogató krampusz

- Mikulás-napi vagy Karácsonyi kreatív alkotóház

- Karácsonyi mézeskalács-sütés

- Mikulás játszósarok

- Kisállat simogató

- Mikulás kalandpark és Ajándékkészítő foglalkozások

 

Bővebb ajánlatért, személyre szabott rendezvényötletekért keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy a kapcsolat menüpont alatt.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-20-935-40-77, 06-30-576-2321

NÉHÁNY KÉP MUNKÁINKBÓL:

View the embedded image gallery online at:
https://asjatekvilag.hu/hu/mikulas-programok#sigProId5c838b7566

 

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Mónika
Szia!

Kevesebben voltak, mint tavaly, de most több volt a kisgyerek – jön az utánpótlás – és talán ezért nagyobb volt a nyüzsi is, jöttek-mentek-kúsztak-másztak.

Légy szíves köszönd meg a nevemben a lányoknak a munkájukat. Azok a zoknihóemberek egyszerűen fantasztikusak voltak!Üdvözlettel:
Mónika