Még úgy tűnik, nagyon messze van még december, de mi már elkeztünk készülni a Mikulás ünnepségekre. Felvettük a kapcsolatot a Mikulással és segítőivel a krampuszokkal. Lázasan pakolunk, keressük a szép díszeket, kellékeket. Lesznek újdonságaink, egészen egyedi ajánlataink...

De még mielőtt mindent elárulnánk, először tekintsünk vissza az előző évre és nézzük meg, hogy az AS Játékvilág Mikulása mit hozott a gyerkőcöknek.

0592

2016 decemberében rengeteg gyermeknek okozott nagy örömet a csapatunk azzal, hogy elvitte hozzájuk a Mikulást. Mikulásunk valóban idős, igazi, hófehér szakálla van és meseszép a ruhája.  Az ünnepi hangulatot a számtalan mikulás műsor, bábjáték, zenés mikulás előadás mellett, mézeskalácssütéssel, és méhviaszgyertya készítéssel varázsoltuk elő. Számunkra mindig sűrű ez az időszak, hiszen a lehető legtöbb gyerekhez szeretnénk eljuttatni, nem csak a Mikulást, de az érdekesebbnél érdekesebb karácsonyi programjainkat, színvonalas színpadi műsorokat, arcfestést, lufihajtogatást és a felejthetetlen kézműves foglalkozásokat is.

0872  0580


Reméljük, az idei Mikulás ünnepségeken is minél több gyermekkel találkozhatunk.

FaLang translation system by Faboba