31455011045 a752c9a812 kA piros kabátos, jóságos nagyszakállút senkinek nem kell bemutatni. A gyerekek, akik hisznek az Északi sarkról érkező, rénszarvasok vontatta szánon utazó, krampuszokkal és karácsonyi manókkal dolgozó Mikulásban, nagyon várják a találkozást! A nagy nap már nemsokára megérkezik, legyen a Mikulás látogatása is a programok között!

Még nincsen Mikulás decemberre? Mi elvisszük a nagyszakállút a gyerekekhez és a segítőivel izgalmas ünnepséget rendezünk a gyerekeknek!

A Mikulás programnak többféle változata is elérhető, ha tőlünk rendeli a műsort a gyerekek számára. A gyerekek minden programunk változatában találkozhatnak a Mikulással, akit kísérhetnek csintalan krampuszok vagy vidám manók is. Ezen a napon az ajándékok sem maradhatnak el. A gyerekeknek szánt mikulás csomagokat, apró meglepetéseket a piros puttonyból kapják meg a kicsik az ünnepség fő attrakciójaként.

Az ajándékozás mellett a gyerekeknek több órás, szórakoztató és változatos elfoglaltságot is tudunk biztosítani.  A lufihajtogatás, mézeskalácsozás, kézműves foglalkozás, arcfestés vagy kisállat simogató az óvodába, családi eseményekre, bevásárló központokba vagy az iskolákba is izgalmas és színes Mikulás napi program.

A Mikulás és segítői adhatnak színpadi műsort, zenés előadással is emelhetik az ünnepi nap fényét, vicces szórakozást is vihetnek a gyerekek elé. Szerezzen nekik örömet a mi Mikulás programjaink egyikével, hozzá teljes körű szervezéssel! A Mikulás műsor gyerekeknek a december fénypontja lesz!

Kérje ajánlatunkat a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

https://asjatekvilag.hu/hu/mikulas-programok

FaLang translation system by Faboba