33083018 1861766997188927 812950409059500032 n2A 7. éve  működő Hungarian Wedding Gala & Award esemény minden évben egy jó ügy mellé áll. Idén a 2 éve daganatos betegséggel kűzdő Csengének segít feledhetetlenné tenni 13. születésnapját.

Az AS Játékvilág Kft. örömmel és büszkén támogatja a HWGA-t Csenge nagy álmának valóra váltásában. A mi feladatunk lesz a buli élmény-szekciójának biztosítása: arcfestés, csillámtetoválás és egyéb csajos programok lebonyolítása.

A kislány története dióhéjban: Csengénél két éve súlyos daganatos betegséget állapítottak meg, felnőtteket is próbára tevő fájdalmas műtétek, kezelések sora következett, többször vért is kapott, de élni akarása és ereje, bátorsága által leküzdve a kezelések és a betegség okozta nehézségeket, fájdalmakat 1 éve gyógyultan élheti a tinédzserek hétköznapi életét visszatérve iskolájába, szeretett osztálytársai körébe. A teljes gyógyulásig még 4 év van hátra, mely a remény jegyében telik a család számára. Csenge imádja a musicallyt, a családi nyaralásokat, a rántott húst és a bolognai spagettit, de leginkább a szép ruhákat, a jó zenét, a barátait és a meglepetéseket. Leghőbb vágya egy csodás születésnapi buli barátai és szerettei körében.

KC1B0375Amiben ez a szakma a legjobb, az a szívhezszóló, személyreszabott családi események szervezése. Nálunk jobban senki nem tudja Csengének azt az örömet megadni, hogy örökre emlékezetes 13. születésnapja lehessen idén december 20.-án. Csenge számára a készülő party teljes meglepetés, ezért többet itt nem árulhatunk el róla, egyelőre legyen elég annyi, hogy amit tudunk - tehát a szívünket, lelkünket és hozzáértésünket - mi is beletesszük s reméljük, hogy a kislány és barátai életreszóló élménnyel lesznek gazdagabbak a megeleptés szülinapi bulinak köszönhetően.

Köszönjük a Ments Életet Alapítványnak a segítséget és a hosszú évek óta tartó áldozatos munkájukat ti is támogathattok egész évben. Keressétek weboldalukon a megvalósítandó álmokat: www.mentseletet.hu. Legyetek Ti is álomvarázslók!

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Kinga
Kedves Dóra és Anikó,

Szeretném megköszönni a két héttel ezelőtti lagzin a gyermekfelügyeletet.
Őszintén szólva nem sok energiám jutott arra, hogy megfigyeljem a
gyereksarok történéseit, de nekem már önmagában az, hogy nyugodt gyerekeket
láttam, elég jelzés volt arra, hogy jól megy minden.
Utólag több szülőtől is kaptam visszajelzést, hogy milyen nagy segítsé...