0918Céges rendezvényeken, Családi napokon, Sport napokon és egyéb rendezvényeken vállaljuk kreatív, kézműves foglalkozások biztosítását. Önállóan vagy rendezvényszervező céggel együttműködve, alvállalkozóként is vállalunk megbízásokat.

Tapasztalatunk szerint, a gyermekek mindig nagy örömmel ülnek le kézműves foglalkozásainkhoz. Lelkesen bütykölnek, vágnak, ragasztanak, fonnak, fűznek. Kitartóan dolgoznak, amíg el nem készül a csodás művük, melyet csillogó szemmel büszkén mutatják meg szüleiknek, kísérőiknek.

A kézműves foglalkozásainkon gyönggyel, természetes anyagokkal, termésekkel, só-liszt gyurmával, színes papírokkal, ceruzával, vízfestékekkel és0919sok egyéb érdekes alapanyaggal dolgozunk. A szezonnak/témakörnek megfelelően különböző szebbnél szebb alkotásokat készítünk, melyeket a gyerkőcök természetesen magukkal is vihetnek.
A készítendő feladatokat mindig úgy válogatjuk össze, hogy a résztvevő gyerekek széles korosztálya találjon magának megfelelő kézműves elfoglaltságot.

Az egyes rendezvényekhez általános kézműves asztalt, illetve a rendezvény témájához kapcsolódó, vagy ünnepkörhöz kapcsolódó, egyedileg felépített foglalkozásokat is tudunk biztosítani.

 Néhány téma:

  • Népi kézműves foglalkozások
  • (szalmafonás, nemezelés, agyagozás, csuhé bábok)
  • Újrahasznosított anyagok
  • Zöldségszobrászat
  • Virágdíszek készítése
  • Mikulás napi kreatív foglalkozások
  • Karácsonyi kézműves asztal

Felnőttek számára is tartunk kézműves foglalkozásokat sokféle témában.

A kézműves foglalkozásokat mindig az adott rendezvény méretéhez igazítjuk. Munkatársaink tapasztalt, szakképzett pedagógusok, óvónők, kreatív szakemberek. Igény esetén angolul, németül beszélő munkatárasat is be tudunk vonni a munkába.

Továbbá számtalan színes, érdekes programmal tudjuk rendezvényét színesíteni: arcfestés, lufihajtogatás (lufibohóc), bohóc, bűvész, gyermek játszósarok, logikai játszósarok, kreatív alkotóház, kézműves asztal, népi kreatív kézműves foglalkozások; forduljon hozzánk bizalommal!

 

NÉHÁNY KÉP EDDIGI MUNKÁINKBÓL:

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Szégner Zsuzsa
Egy rendezvényünkre hoztak Dóriék animátorokat. Nem kis kihívás volt a sok különböző nemzetiségű gyerek, akikről nem sokat tudtunk előre. Mégis fenomenálisan helyt álltak, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, így megrendelőnk boldog volt, a felnőttek zavartalanul tudtak ünnepelni és kikapcsolódni.
Az utolsó pillanatban tökéletesre szervezték, nagyon köszönjük.
...