0918Céges rendezvényeken, Családi napokon, Sport napokon és egyéb rendezvényeken vállaljuk kreatív, kézműves foglalkozások biztosítását. Önállóan vagy rendezvényszervező céggel együttműködve, alvállalkozóként is vállalunk megbízásokat.

Tapasztalatunk szerint, a gyermekek mindig nagy örömmel ülnek le kézműves foglalkozásainkhoz. Lelkesen bütykölnek, vágnak, ragasztanak, fonnak, fűznek. Kitartóan dolgoznak, amíg el nem készül a csodás művük, melyet csillogó szemmel büszkén mutatják meg szüleiknek, kísérőiknek.

A kézműves foglalkozásainkon gyönggyel, természetes anyagokkal, termésekkel, só-liszt gyurmával, színes papírokkal, ceruzával, vízfestékekkel éssok egyéb érdekes alapanyaggal dolgozunk. A szezonnak/témakörnek megfelelően különböző szebbnél szebb alkotásokat készítünk, melyeket a gyerkőcök természetesen magukkal is vihetnek.
A készítendő feladatokat mindig úgy válogatjuk össze, hogy a résztvevő gyerekek széles korosztálya találjon magának megfelelő kézműves elfoglaltságot.

Az egyes rendezvényekhez általános kézműves asztalt, illetve a rendezvény témájához kapcsolódó, vagy ünnepkörhöz kapcsolódó, egyedileg felépített foglalkozásokat is tudunk biztosítani.

 Néhány téma:hus kzmves

  • Népi kézműves foglalkozások
  • (szalmafonás, nemezelés, agyagozás, csuhé bábok)
  • Újrahasznosított anyagok
  • Zöldségszobrászat
  • Virágdíszek készítése
  • Mikulás napi kreatív foglalkozások
  • Karácsonyi kézműves asztal

Felnőttek számára is tartunk kézműves foglalkozásokat sokféle témában.

A kézműves foglalkozásokat mindig az adott rendezvény méretéhez igazítjuk. Munkatársaink tapasztalt, szakképzett pedagógusok, óvónők, kreatív szakemberek. Igény esetén angolul, németül beszélő munkatárasat is be tudunk vonni a munkába.

Továbbá számtalan színes, érdekes programmal tudjuk rendezvényét színesíteni: arcfestés, lufihajtogatás (lufibohóc), bohóc, bűvész, gyermek játszósarok, logikai játszósarok, kreatív alkotóház, kézműves asztal, népi kreatív kézműves foglalkozások; forduljon hozzánk bizalommal!

 

NÉHÁNY KÉP EDDIGI MUNKÁINKBÓL:

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Veronika
Kedves Anikó!

Köszönjük szépen a tegnapi zsúrt, a gyerekek nagyon jól szórakoztak. Köszönjük Lacinak és Eszternek, hogy profin levezényelték a nagy létszàmú fiús partit, úgy, hogy a szülinaposunk ünnepeltnek érezte magàt és a hàz is megmaradt.

Sok sikert kívànok a tovàbbiakban is nektek.

Üdv.
Veronika