A gyerekek szeretnek főzőcskézni, kisfiúk, kislányok egyaránt örömmel játszanak a játékkonyhában. A mi segítségünkkel a sütés-főzés örömét igazivá is varázsolhatja rendezvényén. Mobil eszközeink használatával bárhol megrendezzük saját sütőtanfolyamát. Irodájában, otthonában, nyilvános helyen, szabadtéren vagy beltéren egyaránt megvalósíthatóak „sütős” programjaink.

Természetesen nem csak gyerekek, hanem felnőttek részére is rendezünk ilyen jellegű programokat.

 

Cupcake program

Készre-sütött alap cupcake-et (muffin alapot) szállítunk a helyszínre, melyet a résztvevők animátori segítséggel vagy akár önállóan tudnak feldíszíteni. Használunk a díszítéshez fondantot, különböző színű marcipánt, 3-4 fajta és színű krémet/habot a cupcake tetejére (szezonálisan, de általában hab/vajkrém/puding jellegű krém), a témától függően 4-5 fajta ehető díszt. Rendelkezésre állnak további cukrász eszközök, úgy mint, kiszúrók, mintakészítők, sablonok. A dekorációk elkészítéséhez tematikai javaslatot, mintát mindig mutatunk a résztvevőknek.

 

muffindiszites1

muffindiszites2

 

A cupcake program kitűnő rendezvényprogram az év bármely időszakában: húsvétra, gyereknapra, mikulásra, karácsonyi programokra, céges összejövetelre, szülinapra.

 

Karácsonyi mézeskalács-sütés

Mézeskalácsunkat könnyen elkészíthető kipróbált recepttel, nagy szeretettel sütjük az ünnep örömére. A helyszínre előre bekevert tésztát és villanysütőt szállítunk. A résztevők maguk gyúrhatják át a mézeskalácstésztát, formázhatják és díszíthetik mákkal, mazsolával, különböző formájú cukorkákkal, fehér és színes cukortollakkal saját ízlésük szerint. A helyszínen kisütött mézeskalácsokat természetesen haza is vihetik a résztvevők, vagy a helyszínen elfogyaszthatják.

Külön kreatív foglalkozás keretében megfelelő dobozkát is készíthetnek, díszíthetnek a résztvevők igény szerint. A saját kézzel készített kalácsokat, egyedi dobozban vihetik haza, így lesz teljes az élmény.

Pop cake program

A Cupcake programhoz hasonlóan a helyszínre már előre elkészített alapot szállítunk. A résztvevők a kész kis golyókat díszíthetik különböző színű és alapanyagú mázakkal, színes cukorkákkal, egyéb díszítő elemekkel. A program mindig nagy siker, trendi, vidám mulatság az egész család részére. Természetesen animátorok itt is a résztvevők segítségére vannak, mintákkal, ötletekkel, hasznos javaslatokkal látják el a kicsiket, nagyokat egyaránt. A popcake-ekhez készíthetünk is talpacskákat is, így azok megállnak a „saját lábukon”!

 

Húsvéti kalács-sütés (Fonott kalács sütés)

A Húsvét jellegzetes étele a kalács, a termékeny, bőséges természet jelképe. Ez készítjük el a rendezvényen a résztvevőkkel. Előre bekevert tésztát szállítunk a helyszínre, amelyet a részvevők átgyúrnak, sodornak, fonnak, díszítenek. A helyszínen kisütött kalácskákat szalaggal díszíthetik és természetesen haza is vihetik vagy a helyszínen elfogyaszthatják.

Külön kreatív foglalkozás keretében megfelelő dobozkát is készíthetnek, díszíthetnek a résztvevők igény szerint. A saját kézzel készített kalácsokat, egyedi dobozban vihetik haza, így lesz teljes az élmény.

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Anita, menyasszony
Kedves Dóra,
Szeretnénk megköszönni a kollégáknak a profi munkát, és a rengeteg játékot amit hoztak. A gyerekek le voltak nyűgözve, a szülők pedig kimondhatatlanul hálásak voltak, hogy levették róluk a terhet és nyugodtan tudtak ebédelni, beszélgetni!
Szoval nagyon köszönjük, szuper volt!
Üdvözlettel,
Anita