A Húsvét egyike kedvenceinknek: szép üzenete mellett végre a természet is újjászületik és itt az alkalom, hogy a beltéri elfoglaltságok mellett végre teret kapjanak a szabadtéri programok. Biztosak vagyunk benne, hogy programajánlataink között böngészve mindenki megtalálja a neki legkedvesebbet. Részletesebb ajánlatért keressenek minket bizalommal a „kapcsolat” menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén.

Ízelítő programjainkból: 

HÚSVÉTI TOJÁSFESTÉS ÉS KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK

halloween 02Szakember segítségével a gyermekekkel kedves, kreatív húsvéti díszeket, játékokat készítünk. Néhány kézműves foglalkozásaink közül: tojásfestés, papírtojás- vagy tojástartó csibe készítés, húsvéti gipszforma festés, tojástartó kosárka készítés.

Ha pedig rendezvényükön szívesebben ápolnák a népi hagyományokat, a következő foglalkozásaink közül választhatnak: szalmafonás, nemezelés, tűzzománc készítés vagy csuhéfonás.

Tavasz lévén a friss alapanyagok is előtérbe kerülnek: nagy népszerűségnek örvendő zöldségfaragó foglalkozásainkon ezúttal krumpli-csibék, tojás-nyulak készülnek. 

Virágkötő foglalkozásainkon pedig friss virágokból gyönyörű bokrétákat készíthetnek a természet szerelmesei különféle virágzöldekkel, szalagokkal és száraz virágokkal kiegészítve.

HÚSVÉTI KALÁCSSÜTÉS ÉS CUPCAKE PROGRAM

halloween 04A Húsvét jellegzetes étele a kalács, a termékeny, bőséges természet jelképe.

Könnyen elkészíthető kipróbált recepttel, nagy szeretettel gyúrjuk, sütjük a gyerekekkel együtt az ünnep örömére.

A helyszínen kisütött kalácskákat természetesen haza is vihetik vagy helyben elfogyaszthatják a kis cukrászmesterek.

Aki pedig elrugaszkodna kicsit a hagyományoktól, ajánljuk figyelmébe cupcake-készítő programunkat: a készre-sütött cupcake-ket (muffin alapokat) a helyszínen a gyerekek önállóan vagy a segítségünkkel díszíthetik fel többek között fondanttal, marcipánnal, krémekkel és egyéb ehető dísszel. A Húsvét kapcsán a gyerekek a témának megfelelő húsvéti mintákkal és élénk színekkel, anyagokkal dekorálhatnak.

KISÁLLAT SIMOGATÓ

A gyerekek kedvükre kényeztethetik, etethetik nagy kedvenceiket, a nyuszikat, kiscsibéket, kis kecskéket és birkákat.

A mobilkarám felállítása kül- és beltéren egyaránt megoldható.

NYUSZI JÁTSZÓ – MOBIL GYEREKSAROK, AVAGY NYUSZI, A PESZTRA

szerk 118768161 595073377831610 8593575113858329951 nA gyermekek kedvenc játékait gyűjtöttük össze. Egy játszószőnyegen kínálunk gyerekjátékokat, építőkockákat, garázst, babákat babaággyal, babakocsival. A kiscsúszda, mászó alagút, a rajztábla és sok egyéb játék mind a gyerekek szórakoztatását szolgálja.

HÚSVÉTI FANTÁZIA KALANDPARK

husveti kalandpark 01 mdBeltéren és a szabadban egyaránt megvalósítható több állomásos fantázia kalandparkunk testet és szellemet is megmozgató kedves, tréfás állomásait Önök válogathatják össze. Állomásaink között az ovis és az idősebb korosztály egyaránt megtalálja a számára megfelelőt szórakozást.

Kedvcsinálóként hadd említsünk meg néhányat az állomások közül:

Nyuszi Bowling, Fészekrablás, Húsvéti labirintus, Óriási tojásgyűjtés, Okostojás, Imbolygó Vízhordó,  Aranyhal-pecázás

HÚSVÉTI ARCFESTÉS

Az arcfestés dekoratív kiegészítője egy vidám napnak. A gyermekeknek nyuszi, kiscsibe, bárányka motívumokat festünk vagy igény szerint kedves figurákat, ismert mesehősöket, "álarcot". Szakemberünk professzionális színházi sminkfestékkel dolgozik, amely vízzel lemosható és nem allergizál, a ruhákból könnyen kimosható.

HÚSVÉTI MESEELŐADÁSOK, NYUSZIS MESESZÍNHÁZ ÉS TÁNCOS MULATSÁGOK

A gyerekek kedves, vicces és tanulságos meseelőadáson keresztül szívhatják magukba a Húsvéti Ünnep történetét. Izgulhatunk Nyuszmusz Petiért és Mariskáért.

Népmesemondónk feleleveníti nekünk a csodák könyvéből az Aranyszőrű bárány, Ilók és Milók vagy a Kisgömböc varázslatos történetét.

Egy zenés-táncos locsolóbál keretein belül akár a régi vidéki húsvétolás hangulatát is feleleveníthetjük népviseletbe öltözött néptáncosaink segítségével.

Népek táncai – tavaszi táncok című interaktív előadásunk segítségével betekintést nyerünk különböző népek, kultúrák húsvéti hagyományaiba. Körtáncainkkal körbejárjuk a világot és megnézzük hol, mit táncolnak, melyik népnél mit jelent a mulatság.

Bővebb ajánlatért, személyre szabott rendezvényötletekért keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy a kapcsolat menüpont alatt.

 

AS Játékvilág – a családbarát rendezvények szakértője.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-20-935-40-77, 06-30-576-2321

NÉHÁNY KÉP EDDIGI MUNKÁINKBÓL:

View the embedded image gallery online at:
https://asjatekvilag.hu/hu/husveti-programok#sigProId1b4f2fad11

FaLang translation system by Faboba