husvet 920

A tavaszi időszak bővelkedik szabadtéri programokban, ezt kihasználva mi is igyekszünk kültéren és beltéren egyaránt megvalósítható gyerek programokat, foglalkozásokat szervezni megrendelőinknek. Programjainkat úgy állítjük össze, hogy kicsik és nagyok is megtalálják benne szórakozásukat.

A legkisebbek a Nyuszijátszó-gyereksarokban tevékenykedhetnek, ahol sok-sok játék közül választhatják ki a számukra legkedvesebb elfoglaltságot. Kiskonyha, favonat, babák, kisautók, szerelőállvány, csúszda, mászóalagút és sok egyéb játék áll rendelekzésükre.

A kisállat-simogatónkban a gyerekek megismerkedhetnek a baromfiudvar kedves lakóival, életmódjukkal, gondozásukkal.

A nagyobbacskáknak a különféle kézműves foglalkozásokat ajánlunk, ahol a hagyományos technikák alkalmazásával maguk készíthetik el az otthoni húsvéti asztaldíszeket, festhetnek tojást vagy akár a húsvéti kalács sütésének fortélyait is elsajátíthatják.

Természetesen arcfestés, lufihajtogatás, bohóc és bűvészműsorok állandóan rendelhetők tőlunk, illetve húsvétra külön készültünk kedves meseelőadásokkal, táncos mulatságokkal. :-) Reméljük, idén is élményekben és programokban gazdag ünnepi készülődést biztosíthatunk megrendelőinknek.

Konkrét ajánlatért keressenek minket elérhetőséigeinken, örömmel állunk rendelkezésükre!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-30-576-2321

husvet 936e modhusvet 940husvet 927

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Melinda
Kedves Dóra!

Egy fantasztikus esküvőn vagyunk túl, ami nem lett volna ilyen teljes a segítségeteket nélkül. Fáradt, unatkozó gyerekek helyett ifjú party arcok, ideges, nyúzott szülők helyett pedig kedélyes vendégeink voltak, akik nem mellesleg kellemesen tudtak enni, beszélgetni, táncolni hála Nektek. A terembe érve a szemem sarkából láttam, hogy nevetgélő gyerekekkel t...