tabor 2022 0Bár még messze a nyári szünet, nem árt időben elkezdeni a tervezést, közös gondolkodást!

farsang 0019Vízkereszttől hamvazószerdáig tartó időszak a farsang és a bálok, vidám összejövetelek időszaka.

DSC 0388A téli farsangi időszakot mindenki nagyon várja, aki szeret beöltözni, a hétköznapokból kilépni. A farsangi rendezvényen minden gyerek valami vagy valaki más bőrébe bújhat egy napra.

31455011045 a752c9a812 kA piros kabátos, jóságos nagyszakállút senkinek nem kell bemutatni. A gyerekek, akik hisznek a Mikulásban, nagyon várják a találkozást! A nagy nap már nemsokára megérkezik, legyen a Mikulás látogatása is a programok között!

Mi is ott leszunk 3 300x222Ismét megrendezésre kerül a nagyszabású CEWES Őszi Esküvő Kiállítás november 5-6-án a Hungexpo-n!

kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0628A lassan, de biztosan érkező hűvösebb napokkal egyre aktuálisabbá válnak az őszi programok.

eskuvoi gyereksarok 0431A tavasz és a nyár az esküvők szezonja. Érdemes mindenről időben gondoskodni: a helyszínek lefoglalásáról, a vőfélyről, a zenészről, a fotósról, illetve az esküvői gyerekfelügyeletet is célszerű mielőbb megrendelni...

lufihajtogatas 0237a mdCéges családi napot szervez, ahol a kollégák és családtagjaik együtt töltenek egy szórakoztató napot? Az ilyen rendezvényeken kötelező program a vicces, szórakoztató előadó, például egy lufibohóc...

animator allasRendszeres, illetve alkalmi munkákra keresünk ANIMÁTOROKAT!

husveti tojasokHamarosan itt a húsvét, amivel kapcsolatban nagyon sok ünnepi esemény kerül majd megrendezésre. A különböző rendezvények nagyon népszerűek a családok körében is és minden korosztály megtalálhatja köztük a számára izgalmasat.

Normafa wedding 2022Tavaszi Nyílt Nap a Normafa Rendezvényházban április 2-án szombaton!

mi is ott leszunk banner 2022 tavasz facebookCEWES Tavaszi Esküvő Kiállítás a Hungexpo-n újra! Esküvői gyerekfelügyelet szolgáltatásunkkal várunk sok szeretettel!

asjatekvilag sznaphuSzülinapi zsúrok szervezése többféle témában - hogy örökre emlékezetes maradjon a születésnap! A gyermekek alig várják, hogy elérkezzen a nap, ami csak róluk szól, az anyukák és apukák pedig igyekeznek gondoskodni mindenről, amivel emlékezetessé tehető a születésnapi zsúr.

Sweet Wedding Mi ott lesznk standardXIV. Sweet Wedding Kiállítás és Vásár február 19-én a Mercure Hotelben! Esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal várunk sok szeretettel!

csillamtetovalas 0063Szebbnél szebb ruhák, gyönyörű frizurák és mesés sminkek időszaka ez.  De mindig van még mit csinosítani vagy igazítani ahhoz, hogy még tökéletesebb legyen a megjelenése az embernek.

rendezv14A február is tartogat izgalmas program lehetőségeket kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Mikulást és Karácsonyt követően, a Farsang is egyike a gyermekek körében legjobban várt ünnepeknek.

mikulas 0589Elérkezett a december, és vele együtt megkezdődött az Advent is. Ez a készülődés, várakozás időszaka mindenki számára, de a gyerekeknek különösen izgalmasak ezek a hetek!

MIKuls a normafn bortA Mikulás december 4-én, 5-én és 6-án a Normafa Rendezvényházba látogat! Ezen jeles alkalomból szeretettel várják a családokat Mikulás-programjukra, ahol nemcsak a Mikulással találkozhatnak a gyerekek, de közös élményben lehet része az egész családnak!

asjatekvilag MikulasA Mikulás műsor élményekben gazdag, szórakoztató program és Önnek csupán annyi a dolga, hogy eldönti, mivel szeretné meglepni a kicsiket!

Mikuls piknik 01Szabadtéri céges programcsomagok kicsiknek és nagyoknak!

mikulas 0592Közeleg a december, ami nem csak a tél kezdetét jelenti, hanem a Mikulás érkezését is! Számtalan programunk közül válogathatnak Mikulás alkalmából is!

asjatekvilag halloweenhuA halloween party a gyerekek számára jelmezeket, felszabadultságot és persze hátborzongatóan jó szórakozási lehetőséget jelent!

PiciPiac 2021oktober17 mi is ott leszunk fb cover bannerEsküvői gyereksarok, gyerekfelügyelet szolgáltatásunkkal várunk sok szeretettel!

asjatekvilag sznaphuSzülinapi zsúrok szervezése többféle témában, hogy örökre emlékezetes maradjon a születésnap!

0239Nagy izgalommal szervezi az esküvőjét? Már összeállította a vendéglistát, így látja, hogy sokan érkeznek majd a gyermekükkel? Szeretné, hogy a nagy napon mindenki felhőtlenül szórakozzon? A gyereksarok esküvőre lehetőséget nyújt arra, hogy vidám játékokat próbáljanak ki a legkisebbek, ezáltal pedig jól érezhetik magukat a szülők is.

mi is ott leszunk banner facebook

Esküvői gyereksarok, gyerekfelügyelet szolgáltatásunkkal a 45/B standon várunk sok szeretettel!

Születésnapi zsúr szervezés esetén is mindenben Ön dönt, de gyakorlott csapat gondoskodik a felhőtlen szórakozásról

asjatekvilaghu 2021 majus szulinapi zsur

Hozzánk is megérkezett Borka, a gyerekek legújabb kedvenc mesehőse. Mostantól Borka szülinapot is rendelhettek tőlünk! :-)

BORKA LOG figurs

 

Pontosan tudjuk: az esküvőszervezés sok-sok izgalommal, feladattal és olykor kihívással is jár. Önök is készülnek a nagy napra, és szeretnék, ha minden apró részlet az elképzelésük szerint alakulna? Az AS Játékvilág Kft. a segítségükre lehet!

gyereksarok 0325kj

Születésnapi zsúrok hagyományörző Hopp Juliska, divatos Unikornis, örökzöld Star wars vagy éppen gyönyörű Jégvarázs stílusban!

89124653 2900853169961210 665214181301026816 o

Mikulásunk pontosan tudja, hogy a gyerekektől nem szabad elvenni a varázslatot, még akkor sem, amikor az odakint röpködő koronavírusok miatt nem tud felszállni a szánjával, hogy mindenhová elvigye az ajándékokat.

Online Mikuls 03 szerk

Mikulás-csomagok összeállítását és kiszállítását vállaljuk családbarát cégek számára előzetes igények alapján.

Mikuls csomagok rendelhetk 02

Ünnepi műsorunkat az érdeklődő családbarát cégek számára állítottuk össze, hogy a kollégák gyermekeit idén se hagyjuk Mikulás nélkül. Ez a legbiztonságosabb módja az idei ünneplésnek!

DigiMiki kisebb

Adventi kézműveskedés, mézeskalács díszítése és sütése, beltéri és kültéri játszósarok, kalandpark és sok izgalmas táncos és meseelőadás lapul a tarsolyunkban, hogy idén is ünnepi hangulatban várjuk a karácsonyt.

mzeskali

Igazi csajos születésnap gyönyörűen berendezett belvárosi helyszínen! 

selfie plaki szerk 02

Noha a felnőttek a kor előrehaladtával egyre kevésbé tarthatják fontosnak a születésnapi felhajtást, a gyerekek éppen ellenkezőleg, számukra másképp telik az idő. Mindegy, hogy négy- vagy tizennégy évesek, szinte minden életkorban igénylik a szülinapi zsúrt, a szülők tehát kénytelenek komolyan venni a születésnap szervezését gyermekük számára!

Torta

Ünnepelje cégével az ünnepi időszakot szabadtéri családbarát programokkal!

Mikuls piknik 01

A szülőnek fontos, hogy a gyermekük születésnapja egy önfeledt, vidám nap legyen. A kicsik ilyenkor élvezik, hogy minden róluk szól, minden őértük van, ajándékokat kapnak, valósággal körülöttük forog a világ.

Group of joyful little kids celebrating birthday party and blowing candles on cake. Holidays concept.

Vannak olyan programok, amik nem hiányozhatnak egy gyerekeknek szóló rendezvényről. Ilyen a méltán népszerű arcfestés.

arcfestes 0940a

Ha csak nem egy nagyon szűkkörű, néhány fős esküvőről van szó, akkor szinte biztos, hogy meghívásra kerülnek gyermekes családok is a nagy eseményre. Ilyenkor viszont mindenképpen számolni kell azzal, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a kicsik is végig jól érzik majd magukat az este folyamán, hiszen ők hamarabb elfáradnak, és az események sem kötik le annyira a figyelmüket.

Gyereksarok rendezvnyrl

Nekünk, felnőtteknek a születésnap már csak egy ugyanolyan nap, mint a többi (kivéve talán a kerek évfordulókat), ám egy gyerek számára ez az egyik leginkább várt nap az évben.

Kids birthday party decoration. Colorful cake with candles. Farm and transportation theme boys party. Decorated table for child birthday celebration. Rainbow cake for little boy. Balloons and banners.

Olyan rendezvényt szeretne, ahol leginkább a gyermekek érzik jól magukat, de a felnőttek sem unatkoznak? Akkor érdemes a mi rendezvényszervező cégünket választania!

eredeti csop

Esküvői gyereksarok szolgáltatásunkról szóló sorozatunk 2. részében a szolgáltatáshoz tartozó bébisarkot szeretnénk bemutatni az érdeklődő pároknak.

bbisarok 02

A gyerekek életében fontos esemény a születésnapjuk. Ilyenkor élvezik, hogy minden róluk szól, ajándékot kapnak, illetve a barátaikkal lehetnek, ám a szülőknek általában sok idejükbe és energiájukba kerül egy profi születésnap szervezése.

Szlinap Vrosmajor 02

Az esküvői gyereksarok játékait úgy válogattuk össze, hogy mind a kisfiúk, mind a kislányok találjanak benne nekik való színes, szórakoztató játékot. Ezekkel a játékokkal önállóan vagy akár többedmagukkal, illetve animátoraink részvételével is tudnak játszani.

gyereksarok fis

Születésnap szervezése profin, hogy Ön csak az ünnepelttel foglalkozhasson!

szlinap torts

Szolgáltatásunkat a családbarát esküvőt tervező pároknak ajánljuk, akik szeretnék megkönnyíteni a gyermek(ek)kel érkező családtagok, barátok dolgát a Nagy Napon.

eskuvoi gyereksarok 0431

Rendelj tőlünk kalózos, unikornisos, cirkuszos születésnapi zsúrt, esküvői gyereksarok vagy bármilyen egyéb, családi szolgáltatást és mi meglepünk egy süteményekre, tortákra, desszertre tehető Paula dekorcukorkészlettel.Paula kicsi

Maresz FPG logo 2020

A Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége által megfogalmazott Fair Play Guide elkötelezett hívei vagyunk és kérjük, hogy minél többen csatlakozzatok ehhez a kitűnő és követendő kezdeményezéshez! 

A távoli rokongyerekek a közös játék során jobban megismerhetik egymást, és lehetséges, hogy még évekig emlegetni fogják azt az unokatestvért, akivel ezen a napon ismerkedtek meg.
honlap cikk rokongyerekek

A Legkisebbeket is várjuk szeretettel  március 7-én a Babafesztiválon!

Babafesztivl kicsi

Roy

Minden vasárnap ebédidőben szuper kis animátor csapattal várjuk az egész családot a Corinthia Hotel Budapest Éttermében.

Hosszú hetekbe telik, mire a gyerekek eldöntik, minek is öltözzenek be Farsangkor. A kislányokból meseszép hercegnők vagy tündérek lesznek, míg a fiúk szuperhősökké vagy harcosokká válhatnak. A felnőtteknek, viszont nem csak a jelmezválasztásban kell segíteni őket, hanem a megfelelő farsangi program kiválasztásában is. Az AS Játékvilág program ajánlatában mindenki talál kedvére valót.

DSC 0388

Az adventi időszak alatt minden hétvégén megtalálhattok minket az EuroCenterben, ahol rengeteg színes program várja az érdeklődőket.

Eurocenter fb

mikulas 0592Szerezzen a gyermekeknek felejthetetlen élményt, rendelje meg tőlünk az igazi szakállas Mikulást! Engedje meg, hogy levegyük válláról a Mikulás rendezvény szervezésének gondját, és biztos lehet benne, hogy egy színvonalas, minőségi, teljes körűen megszervezett  esemény részese lehet (programok, előadások, étel-ital, Mikulás-csomagok).

Az AS Játékvilág Mikulása majdnem tökéletes mása az eredeti, Északi-sarkon élőnek. Valódi, hófehér szakállával, nagy pocakjával, meseszép jelmezével és imádni való személyiségével bűvöli el a gyerekeket.

Gyönyörű vintage játékaink remekül illeszkednek a romantikus esküvők hangulatához.

eskuvoi gyereksarok 0227b

3

Ha igazán menő bulit akarsz csapni a barátokkal, ne érd be egy mezei táncos mulatsággal!

Az igazi vagányok már UV fényben mulatnak Halloween-kor!

Vérfagyasztó maszkok, kísérteties arcfestés, hátborzongató zene és szellemes fejtörők várnak rád, ha velünk mulatsz.

Októberi esküvői gyereksarok ajánlatunkban ajándék óriás jenga szolgáltatással örvendezetjük meg az eseményen résztvevő gyerekeket.

jenga 02

kalozszulinapTündérek? Kalózok? Mágusok? Mesehősök? Unikornisok? A tematikus szülinapi zsúrok szervezésénél az ünnepelt által választott téma köré építjük az egész programot és a közösségi játékokat is.

Családi napra várjuk a családokat Gödöllőn!

Gdll kiskp

Minden, szeptemberben megrendezésre kerülő esküvői gyereksarok szolgáltatásukhoz ajándékba adjuk az óriás buborékfújást!

bubbles

Fontos dolognak tartjuk, hogy az esküvőn a rokonok, barátok gyermekei is részt vegyenek, hiszen ez egy kiemelkedő esemény az emberek életében, ami a kicsiknek szintén nagy élmény lehet.

eskuvoi gyereksarok 0431

Kinti szórakoztató játékainkkal, sportjátszóterünkkel és animátoraink által irányított váltóversenyekkel és ügyességi játékainkkal igazán nagy élményben lehet része a gyerekeknek.

szlinapi gyereknapi

A Loffice Coworkid Jövő Vállalkozója II. elnevezésű családbarát rendezvényén az AS Játékvilág biztosítja a gyermekfelügyeletet a kisgyermekes szülők számára.

Loffice

Várunk mindenkit szeretettel 2019. május 25-én a Fény utcai piac Gyereknapi rendezvényén!

Nvtelen terv2

Avagy hogyan szórakozzanak jól a gyerekek is a lagziban.

cikk arcfestes csillam

Kreatív kezek munkájának köszönhetők új játékaink a Húsvéti kalandparkban. Egy kis játékért keressen minket! :-)

husvet kalandpark 12

A Camponában is találkozhattok velünk programjainkon 2019. április 13-14-én 10-18 óra között.

Campona hsvt instaplaki 02 vgva

Sok-sok színes ötlettel készülünk idén is a tavaszi rendezvényeinkre. Kicsiknek-nagyoknak, gyereknek-fenőtteknek sok érdekes programot kínálunk! Ha rendezvényt tervez, válasszon mindet!

00 kzm

Május utolsó vasárnapját a vidám programok miatt várják a gyerekek. Az AS Játékvilág csapata is sok érdekes, megrendelhető programmal várja az érdeklődő partnereket, cégeket.

szlinapi gyereknapi

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2019. április 13-án húsvéti foglalkozásainkon a Szinvaparkban!

Szinvapark husvet fekvo vgott

n kids large570Hajrá 2019-es esküvői szezon! Az AS Játékvilág gyereksarok-szolgáltatása készen áll, hogy még csodálatosabbá és még emlékezetesebbé varázsolja az ifjú pár Nagy Napját!

Izgatottan készülünk a húsvéti foglalkozásainkra, amikre idén az ország több pontjából is kaptunk felkéréseket.

husvet 927

DSC 0388Évről évre nehezebb új programokat kitalálni a gyermek szülinapi bulijához. A szülők idejét teljesen leköti a szervezés és a lebonyolítás, így arra már nincs energiájuk, hogy élvezzék a saját gyermekük születésnapját. Az AS Játékvilág segítő kezet nyújt egy tökéletes szülinapi zsúr kivitelezéséhez.

47009772 1923407231070974 3779166037560262656 nA 7. éve  működő Hungarian Wedding Gala & Award esemény minden évben egy jó ügy mellé áll. Idén a 2 éve daganatos betegséggel kűzdő Csengének segít feledhetetlenné tenni 13. születésnapját.

Az AS Játékvilág Kft. örömmel és büszkén támogatja a HWGA-t Csenge nagy álmának valóra váltásában.

mikulas 0920Ha biztosra szeretne menni az ünnepi örömszerzést illetően, hívja el Mikulás- illetve Karácsonyi rendezvényére, vagy akár otthonába, gyermekeinek Lufihajtogató, Csillámtetováló vagy Arcfestő mesterünket, aki ezúttal igény esetén Mikulásnak, vagy krampusznak öltözve készíti el a gyermekek kedvenceit.

kismama post versenyMiért nyerd meg az Év szabadúszója díját? Mert megjelenik veled egy portré a HVG magazinban, és kapsz 1% részesedést a work.buzz-t fejlesztő startupban.

A szabadúszás nem magányos műfaj, közösségi élmény!

eskuvoi gyereksarok 0233a

Esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal segítünk a pároknak igazán önfeledtté és emlékezetessé tenni a Nagy Napot.

Minőségi, kedves és népszerű játékainkkal, valamint szakképzett animátoraink segítségével az ifjú párnak nem kell többet amiatt aggódnia, hogy a násznép legkisebb tagjai unatkozni, téblábolni fognak, s ezáltal a szüleik sem tudják annyira élvezni az estét.

SZI KZMVESKEDS

Lassan búcsúzunk a szép, színes falevelektől, illatozó bogyóktól, de előtte összegyűjtük a természet kincseit és csodákat alkotunk belőle.

Velünk tartotok?

Legyen szó bohókás kekszszörnyecskékről, elegáns muffin-költeményekről, ünnepi mézeskalácsokról, vagy illatos-omlós kalácsokról, mi tudjuk, mitől lesz a sütés több egyszerű konyhai műveletnél!

sutogetes 002

0298

Reszkessetek! Idén is elindult a Halloween szezon: csontvázak, szellemek, zombik, mindenféle rémisztő program rendelhető. Már csak rettengünk kell!!! :-)

haloween

Tekintsd meg kedvcsináló videónkat!

oszi program

Tekintsd meg kedvcsináló videónkat!

"Vége van a nyárnak,
hűvös szelek járnak,
nagy bánata van a
 cinegemadárnak."kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0528

Gyereksarok-bemutatónkkal és kedvezményekkel várunk minden kedves Érdeklődőt a G216-os standon!

cewes banner 2018 800x400

banners Artboard1copy10Karrier vagy család? Válaszd mindkettőt!


A Te döntésed, a Te jövőd.

Csatlakozz a Coca‑Cola HBC és Loffice Coworkid #jövőanyukája programjához. A programok alatt a gyerekekre az AS Játékvilág vigyáz!! :-)

0729

Sokszor, egy gyermek születésnapi zsúrjának leszervezése, és lebonyolítása mellett a szülőknek nem jut idejük a gyermekükkel együtt ünnepelni. Egy sokadik zsúr megszervezése után, már nehéz új különleges témát találni a partihoz. Az AS Játékvilág segítségével megszervezheti a tökéletes szülinapi zsúrt.

Május 26-án esküvői gyereksarok szolgáltatását mutatja be az AS Játékvilág Csapata. Sok szeretettel várjuk a házasulandó párokat, esküvőszervezőket, ceremóniamestereket, rendezvényszervezőket és természetesen a gyerekeiket is!

eskuvoi gyereksarok 0965

hir1

Idén húsvétkor is különleges programokkal készül a Hegyvidék Bevásárlóközpont!

Március 31.-én, szombaton 10 és 14 óra között az AS JÁTÉKVILÁG szervezésében kézműves-foglalkozásokkal, tojásfestéssel várja a kicsiket és nagyokat.

0988

Bár ma egész nap szakadt a hó, de nemsokára itt a tavasz, és így sokára itt a gyermekek kedvenc tavaszi ünnepe, a húsvét. Minden gyerek nagy örömmel várja a húsvéti nyuszi érkezését és persze az apró ajándékait is. Igazi kaland rálelni az elrejtett csokitojásokra és egyéb meglepetésekre a kertben. Ezen kívül természetesen a lányok nagy lelkesedéssel készítik és festik a tojásokat a locsolkodni érkező fiúk részére. Ha szeretné emlékezetessé tenni a gyermekek számára az idei húsvétot, válassza az AS Játékvilágot. Az AS Játékvilág különleges kiegészítő programokat kínál családi és céges rendezvényekre egyaránt.

A nemzeti ünnep közeledtével mi is sok szép piros-fehér-zöld alkotást készítettünk a gyerekekkel kézműves foglalkozásainkon. Készültek kokárdák is bőven, csak nálunk kicsit másképp! :-)

 0236

Minden kedves Kollégánknak, Megrendelőnknek, Partnerünknek boldog Nőnapot kívánunk!

kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0499

mk2

Mézeskalácsunkat könnyen elkészíthető kipróbált recepttel, nagy szeretettel sütjük az ünnep örömére. A helyszínre előre bekevert tésztát és villanysütőt szállítunk. A résztevők maguk gyúrhatják át a mézeskalácstésztát, formázhatják és díszíthetik mákkal, mazsolával, különböző formájú cukorkákkal, fehér és színes cukortollakkal saját ízlésük szerint. A helyszínen kisütött mézeskalácsokat természetesen haza is vihetik a résztvevők, vagy a helyszínen elfogyaszthatják.

Külön kreatív foglalkozás keretében megfelelő dobozkát is készíthetnek, díszíthetnek a résztvevők igény szerint. A saját kézzel készített kalácsokat, egyedi dobozban vihetik haza, így lesz teljes az élmény.

31455011045 a752c9a812 k

Szerezzen a gyermekeknek felejthetetlen élményt, rendelje meg tőlünk az Igazi szakállú Mikulást! Engedje meg, hogy levegyük válláról a Mikulás rendezvény szervezésének gondját, és biztos lehet benne, hogy egy színvonalas, minőségi, teljes körűen megszervezett (programok, előadások, étel-ital, Mikulás-csomagok) esemény részese lehet.


Az AS Játékvilág Mikulása majdhogynem tökéletes mása az eredeti, Északi-sarkon élőnek. Valódi, hófehér szakállával, nagy pocakjával, meseszép jelmezével és imádni való személyiségével bűvöli el a gyerekeket.

Karcsonyi stiskola IC Budapest

Sok szeretettel várjuk Kicsik és Nagyok jelentkezését egy igazi, meghitt, kellemes, karácsonyi hangulatú sütögetésre a Hotel Intercontinentalba!

Esküvőkiállítás 2017. november 4-5. Hungexpo.

Mi is ott leszünk GYEREKSAROK szolgáltatássunkkal, várunk szeretettel a 176-os standon! :-))

cewes banner 2017 800x400

Még úgy tűnik, nagyon messze van még december, de mi már elkeztünk készülni a Mikulás ünnepségekre. Felvettük a kapcsolatot a Mikulással és segítőivel a krampuszokkal. Lázasan pakolunk, keressük a szép díszeket, kellékeket. Lesznek újdonságaink, egészen egyedi ajánlataink...

De még mielőtt mindent elárulnánk, először tekintsünk vissza az előző évre és nézzük meg, hogy az AS Játékvilág Mikulása mit hozott a gyerkőcöknek.

0580

Na, hol jártunk?

Október 2-én hajnalban Balázséknál jártunk. Fogadjunk, hogy kitaláljátok Feri jelmezének melyik része a mi munkánk...

 0362

FaLang translation system by Faboba