A gyerekek életében fontos esemény a születésnapjuk. Ilyenkor élvezik, hogy minden róluk szól, ajándékot kapnak, illetve a barátaikkal lehetnek, ám a szülőknek általában sok idejükbe és energiájukba kerül egy profi születésnap szervezése.

Szlinap Vrosmajor 02

Az esküvői gyereksarok játékait úgy válogattuk össze, hogy mind a kisfiúk, mind a kislányok találjanak benne nekik való színes, szórakoztató játékot. Ezekkel a játékokkal önállóan vagy akár többedmagukkal, illetve animátoraink részvételével is tudnak játszani.

gyereksarok fis

Születésnap szervezése profin, hogy Ön csak az ünnepelttel foglalkozhasson!

szlinap torts

Szolgáltatásunkat a családbarát esküvőt tervező pároknak ajánljuk, akik szeretnék megkönnyíteni a gyermek(ek)kel érkező családtagok, barátok dolgát a Nagy Napon.

eskuvoi gyereksarok 0431

Rendelj tőlünk kalózos, unikornisos, cirkuszos születésnapi zsúrt, esküvői gyereksarok vagy bármilyen egyéb, családi szolgáltatást és mi meglepünk egy süteményekre, tortákra, desszertre tehető Paula dekorcukorkészlettel.Paula kicsi

Maresz FPG logo 2020

A Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége által megfogalmazott Fair Play Guide elkötelezett hívei vagyunk és kérjük, hogy minél többen csatlakozzatok ehhez a kitűnő és követendő kezdeményezéshez! 

92260388 916484742140927 4782789389421903872 n

A tavaszi szünet utolsó napjára egy aranyos, húsvéti kézműves foglalkozással kedveskedünk Nektek! Készítsétek el Bencével és Mesivel a tojástartó-kakaskát! Az alábbi linken kis videóval mutatjuk be Nektek a készítés folyamatát!

Húsvét alkalmából az önkéntes karanténban készítettünk Nektek egy kisfilmet. A kalácsunk nem csak finom, de egészséges is, így bármikor mesüthetitek, nem csak húsvétkor! 
kalacs sutes
Tekintsd meg kedvcsináló videónkat!

Születésnapi zsúrok hagyományörző Hopp Juliska, divatos Unikornis, örökzöld Star wars vagy éppen gyönyörű Jégvarázs stílusban!

89124653 2900853169961210 665214181301026816 o

A távoli rokongyerekek a közös játék során jobban megismerhetik egymást, és lehetséges, hogy még évekig emlegetni fogják azt az unokatestvért, akivel ezen a napon ismerkedtek meg.
honlap cikk rokongyerekek

Már a Marriott Hotelben is megtalálhattok minket vasárnaponként a Sunday Brunch alatti gyermekfoglalkoztató programjainkon!

87465575 2866780600035134 4938554483014631424 n

A Legkisebbeket is várjuk szeretettel  március 7-én a Babafesztiválon!

Babafesztivl kicsi

Roy

Minden vasárnap ebédidőben szuper kis animátor csapattal várjuk az egész családot a Corinthia Hotel Budapest Éttermében.

Hosszú hetekbe telik, mire a gyerekek eldöntik, minek is öltözzenek be Farsangkor. A kislányokból meseszép hercegnők vagy tündérek lesznek, míg a fiúk szuperhősökké vagy harcosokká válhatnak. A felnőtteknek, viszont nem csak a jelmezválasztásban kell segíteni őket, hanem a megfelelő farsangi program kiválasztásában is. Az AS Játékvilág program ajánlatában mindenki talál kedvére valót.

DSC 0388

Az adventi időszak alatt minden hétvégén megtalálhattok minket az EuroCenterben, ahol rengeteg színes program várja az érdeklődőket.

Eurocenter fb

mikulas 0592Szerezzen a gyermekeknek felejthetetlen élményt, rendelje meg tőlünk az igazi szakállas Mikulást! Engedje meg, hogy levegyük válláról a Mikulás rendezvény szervezésének gondját, és biztos lehet benne, hogy egy színvonalas, minőségi, teljes körűen megszervezett  esemény részese lehet (programok, előadások, étel-ital, Mikulás-csomagok).

Az AS Játékvilág Mikulása majdnem tökéletes mása az eredeti, Északi-sarkon élőnek. Valódi, hófehér szakállával, nagy pocakjával, meseszép jelmezével és imádni való személyiségével bűvöli el a gyerekeket.

Gyönyörű vintage játékaink remekül illeszkednek a romantikus esküvők hangulatához.

eskuvoi gyereksarok 0227b

3

Ha igazán menő bulit akarsz csapni a barátokkal, ne érd be egy mezei táncos mulatsággal!

Az igazi vagányok már UV fényben mulatnak Halloween-kor!

Vérfagyasztó maszkok, kísérteties arcfestés, hátborzongató zene és szellemes fejtörők várnak rád, ha velünk mulatsz.

Októberi esküvői gyereksarok ajánlatunkban ajándék óriás jenga szolgáltatással örvendezetjük meg az eseményen résztvevő gyerekeket.

jenga 02

kalozszulinapTündérek? Kalózok? Mágusok? Mesehősök? Unikornisok? A tematikus szülinapi zsúrok szervezésénél az ünnepelt által választott téma köré építjük az egész programot és a közösségi játékokat is.

Családi napra várjuk a családokat Gödöllőn!

Gdll kiskp

Minden, szeptemberben megrendezésre kerülő esküvői gyereksarok szolgáltatásukhoz ajándékba adjuk az óriás buborékfújást!

bubbles

Fontos dolognak tartjuk, hogy az esküvőn a rokonok, barátok gyermekei is részt vegyenek, hiszen ez egy kiemelkedő esemény az emberek életében, ami a kicsiknek szintén nagy élmény lehet.

eskuvoi gyereksarok 0431

Kinti szórakoztató játékainkkal, sportjátszóterünkkel és animátoraink által irányított váltóversenyekkel és ügyességi játékainkkal igazán nagy élményben lehet része a gyerekeknek.

szlinapi gyereknapi

A Loffice Coworkid Jövő Vállalkozója II. elnevezésű családbarát rendezvényén az AS Játékvilág biztosítja a gyermekfelügyeletet a kisgyermekes szülők számára.

Loffice

Várunk mindenkit szeretettel 2019. május 25-én a Fény utcai piac Gyereknapi rendezvényén!

Nvtelen terv2

Avagy hogyan szórakozzanak jól a gyerekek is a lagziban.

cikk arcfestes csillam

Kreatív kezek munkájának köszönhetők új játékaink a Húsvéti kalandparkban. Egy kis játékért keressen minket! :-)

husvet kalandpark 12

A Camponában is találkozhattok velünk programjainkon 2019. április 13-14-én 10-18 óra között.

Campona hsvt instaplaki 02 vgva

Sok-sok színes ötlettel készülünk idén is a tavaszi rendezvényeinkre. Kicsiknek-nagyoknak, gyereknek-fenőtteknek sok érdekes programot kínálunk! Ha rendezvényt tervez, válasszon mindet!

00 kzm

Május utolsó vasárnapját a vidám programok miatt várják a gyerekek. Az AS Játékvilág csapata is sok érdekes, megrendelhető programmal várja az érdeklődő partnereket, cégeket.

szlinapi gyereknapi

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2019. április 13-án húsvéti foglalkozásainkon a Szinvaparkban!

Szinvapark husvet fekvo vgott

n kids large570Hajrá 2019-es esküvői szezon! Az AS Játékvilág gyereksarok-szolgáltatása készen áll, hogy még csodálatosabbá és még emlékezetesebbé varázsolja az ifjú pár Nagy Napját!

Izgatottan készülünk a húsvéti foglalkozásainkra, amikre idén az ország több pontjából is kaptunk felkéréseket.

husvet 927

DSC 0388Évről évre nehezebb új programokat kitalálni a gyermek szülinapi bulijához. A szülők idejét teljesen leköti a szervezés és a lebonyolítás, így arra már nincs energiájuk, hogy élvezzék a saját gyermekük születésnapját. Az AS Játékvilág segítő kezet nyújt egy tökéletes szülinapi zsúr kivitelezéséhez.

47009772 1923407231070974 3779166037560262656 nA 7. éve  működő Hungarian Wedding Gala & Award esemény minden évben egy jó ügy mellé áll. Idén a 2 éve daganatos betegséggel kűzdő Csengének segít feledhetetlenné tenni 13. születésnapját.

Az AS Játékvilág Kft. örömmel és büszkén támogatja a HWGA-t Csenge nagy álmának valóra váltásában.

mikulas 0920Ha biztosra szeretne menni az ünnepi örömszerzést illetően, hívja el Mikulás- illetve Karácsonyi rendezvényére, vagy akár otthonába, gyermekeinek Lufihajtogató, Csillámtetováló vagy Arcfestő mesterünket, aki ezúttal igény esetén Mikulásnak, vagy krampusznak öltözve készíti el a gyermekek kedvenceit.

kismama post versenyMiért nyerd meg az Év szabadúszója díját? Mert megjelenik veled egy portré a HVG magazinban, és kapsz 1% részesedést a work.buzz-t fejlesztő startupban.

A szabadúszás nem magányos műfaj, közösségi élmény!

eskuvoi gyereksarok 0233a

Esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal segítünk a pároknak igazán önfeledtté és emlékezetessé tenni a Nagy Napot.

Minőségi, kedves és népszerű játékainkkal, valamint szakképzett animátoraink segítségével az ifjú párnak nem kell többet amiatt aggódnia, hogy a násznép legkisebb tagjai unatkozni, téblábolni fognak, s ezáltal a szüleik sem tudják annyira élvezni az estét.

SZI KZMVESKEDS

Lassan búcsúzunk a szép, színes falevelektől, illatozó bogyóktól, de előtte összegyűjtük a természet kincseit és csodákat alkotunk belőle.

Velünk tartotok?

Legyen szó bohókás kekszszörnyecskékről, elegáns muffin-költeményekről, ünnepi mézeskalácsokról, vagy illatos-omlós kalácsokról, mi tudjuk, mitől lesz a sütés több egyszerű konyhai műveletnél!

sutogetes 002

0298

Reszkessetek! Idén is elindult a Halloween szezon: csontvázak, szellemek, zombik, mindenféle rémisztő program rendelhető. Már csak rettengünk kell!!! :-)

haloween

Tekintsd meg kedvcsináló videónkat!

oszi program

Tekintsd meg kedvcsináló videónkat!

"Vége van a nyárnak,
hűvös szelek járnak,
nagy bánata van a
 cinegemadárnak."kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0528

Gyereksarok-bemutatónkkal és kedvezményekkel várunk minden kedves Érdeklődőt a G216-os standon!

cewes banner 2018 800x400

banners Artboard1copy10Karrier vagy család? Válaszd mindkettőt!


A Te döntésed, a Te jövőd.

Csatlakozz a Coca‑Cola HBC és Loffice Coworkid #jövőanyukája programjához. A programok alatt a gyerekekre az AS Játékvilág vigyáz!! :-)

0729

Sokszor, egy gyermek születésnapi zsúrjának leszervezése, és lebonyolítása mellett a szülőknek nem jut idejük a gyermekükkel együtt ünnepelni. Egy sokadik zsúr megszervezése után, már nehéz új különleges témát találni a partihoz. Az AS Játékvilág segítségével megszervezheti a tökéletes szülinapi zsúrt.

Május 26-án esküvői gyereksarok szolgáltatását mutatja be az AS Játékvilág Csapata. Sok szeretettel várjuk a házasulandó párokat, esküvőszervezőket, ceremóniamestereket, rendezvényszervezőket és természetesen a gyerekeiket is!

eskuvoi gyereksarok 0965

hir1

Idén húsvétkor is különleges programokkal készül a Hegyvidék Bevásárlóközpont!

Március 31.-én, szombaton 10 és 14 óra között az AS JÁTÉKVILÁG szervezésében kézműves-foglalkozásokkal, tojásfestéssel várja a kicsiket és nagyokat.

0988

Bár ma egész nap szakadt a hó, de nemsokára itt a tavasz, és így sokára itt a gyermekek kedvenc tavaszi ünnepe, a húsvét. Minden gyerek nagy örömmel várja a húsvéti nyuszi érkezését és persze az apró ajándékait is. Igazi kaland rálelni az elrejtett csokitojásokra és egyéb meglepetésekre a kertben. Ezen kívül természetesen a lányok nagy lelkesedéssel készítik és festik a tojásokat a locsolkodni érkező fiúk részére. Ha szeretné emlékezetessé tenni a gyermekek számára az idei húsvétot, válassza az AS Játékvilágot. Az AS Játékvilág különleges kiegészítő programokat kínál családi és céges rendezvényekre egyaránt.

A nemzeti ünnep közeledtével mi is sok szép piros-fehér-zöld alkotást készítettünk a gyerekekkel kézműves foglalkozásainkon. Készültek kokárdák is bőven, csak nálunk kicsit másképp! :-)

 0236

Minden kedves Kollégánknak, Megrendelőnknek, Partnerünknek boldog Nőnapot kívánunk!

kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0499

mk2

Mézeskalácsunkat könnyen elkészíthető kipróbált recepttel, nagy szeretettel sütjük az ünnep örömére. A helyszínre előre bekevert tésztát és villanysütőt szállítunk. A résztevők maguk gyúrhatják át a mézeskalácstésztát, formázhatják és díszíthetik mákkal, mazsolával, különböző formájú cukorkákkal, fehér és színes cukortollakkal saját ízlésük szerint. A helyszínen kisütött mézeskalácsokat természetesen haza is vihetik a résztvevők, vagy a helyszínen elfogyaszthatják.

Külön kreatív foglalkozás keretében megfelelő dobozkát is készíthetnek, díszíthetnek a résztvevők igény szerint. A saját kézzel készített kalácsokat, egyedi dobozban vihetik haza, így lesz teljes az élmény.

31455011045 a752c9a812 k

Szerezzen a gyermekeknek felejthetetlen élményt, rendelje meg tőlünk az Igazi szakállú Mikulást! Engedje meg, hogy levegyük válláról a Mikulás rendezvény szervezésének gondját, és biztos lehet benne, hogy egy színvonalas, minőségi, teljes körűen megszervezett (programok, előadások, étel-ital, Mikulás-csomagok) esemény részese lehet.


Az AS Játékvilág Mikulása majdhogynem tökéletes mása az eredeti, Északi-sarkon élőnek. Valódi, hófehér szakállával, nagy pocakjával, meseszép jelmezével és imádni való személyiségével bűvöli el a gyerekeket.

Karcsonyi stiskola IC Budapest

Sok szeretettel várjuk Kicsik és Nagyok jelentkezését egy igazi, meghitt, kellemes, karácsonyi hangulatú sütögetésre a Hotel Intercontinentalba!

Esküvőkiállítás 2017. november 4-5. Hungexpo.

Mi is ott leszünk GYEREKSAROK szolgáltatássunkkal, várunk szeretettel a 176-os standon! :-))

cewes banner 2017 800x400

Még úgy tűnik, nagyon messze van még december, de mi már elkeztünk készülni a Mikulás ünnepségekre. Felvettük a kapcsolatot a Mikulással és segítőivel a krampuszokkal. Lázasan pakolunk, keressük a szép díszeket, kellékeket. Lesznek újdonságaink, egészen egyedi ajánlataink...

De még mielőtt mindent elárulnánk, először tekintsünk vissza az előző évre és nézzük meg, hogy az AS Játékvilág Mikulása mit hozott a gyerkőcöknek.

0580

Na, hol jártunk?

Október 2-én hajnalban Balázséknál jártunk. Fogadjunk, hogy kitaláljátok Feri jelmezének melyik része a mi munkánk...

 0362

Évről évre nehezebb új programokat kitalálni a gyermek szülinapi bulijához. A szülők idejét teljesen leköti a szervezés és a lebonyolítás, így arra már nincs energiájuk, hogy élvezzék a saját gyermekük születésnapját. Az AS Játékvilág segítő kezet nyújt egy tökéletes szülinapi zsúr kivitelezéséhez.

0750a

Egy közeli barát, vagy családtag esküvője mindig nagy esemény az ember életében. A menyasszony és a vőlegény hosszú hónapokon át, akár 1 éven keresztül tervezi a nagy napot. Legyen tökéletes a díszítés, az étel, a menyasszonyi ruha és a szertartás. Mindemellett szeretnének közösen ünnepelni és szórakozni a számukra legfontosabb emberekkel. De mi legyen addig a gyerekekkel? Még egy újabb megoldandó részlet az esküvőszervezés alatt. Hogyan is lehetne lekötni néhány gyereket, addig, amíg a szülők jól érzik magukat. Az esküvői gyereksarok a tökéletes megoldás az AS Játékvilág szervezésében!

0959

A Dunyhakertben minden korosztály megtalálja a kedvenc elfoglaltságát. A szülök nyugodtan vásárolgathatnak, válogathatnak a különböző termelők által kiállított portékák között, míg a gyermekek az AS Játékvilág birodalmában játszadozhatnak.Kpkivgs

 

esk

Ha sok a gyermek a családban nehéz lehet olyan találkozót, szülinapot vagy bármilyen családi rendezvényt megszervezni, ahol a gyerkőcök is jól érzik magukat. Az AS Játékvilág gyereksarok szolgáltatása azonban kiváló megoldás lehet!

Ilyen szép időben ideális lehet a gyermekek szülinapi zsúrját a szabadban tartani. Az AS Játékvilág animátorai számos ötletes játékkal, sorversennyel készülnek az ünneplő gyermekek szórakoztatására.

0731

Kicsik és nagyok nagy kedvence az ugrálóvár. Legyen kastély vagy autó, az AS Játékvilág a legkülönlegesebb formájú légvárakat hozza el rendezvényére a gyermekek nagy örömére.HPIM6806

Melyik gyermek ne akarna belebújni egy hercegnő vagy egy szuperhős bőrébe? Sajnos, nem mindig van lehetőség arra, hogy a gyermekek jelmezt húzzanak és így váljanak kedvenc mesehősükké. Az arcfestés egy tökéletes alternatíva lehet az átalakulásra, melyet az AS Játékvilág animátorai örömmel elkészítenek.

2KC1B0170168

A szabadtéri rendezvények elengedhetetlen része a sport. Bár sportolni, lehet, hogy nem mindenki szeret, de az AS Játékvilág új megrendelhető programlehetősége, a Sportjátszótér garantáltan átmozgat minden korosztályt.

2KC1B002020

A tanulni vágyó gyermekek kedvence lesz a Történelmi séta Petőfi után szabadon elnevezésű új programunk. A történelem könyvekben már olvasott események helyszíneit, és a forradalom legfontosabb alakjait ismerhetik meg mégjobban a gyerekek játékos rejtényeken keresztül.

kokarda01

 

 

És igen, ismét megyünk, kiállítunk, ott leszünk két napig!!! Esküvő-gyerekek, ez már összetartozik és a kapocs az AS Játékvilág Kft.

Szebbnél szebb ruhák, gyönyörű frizurák és mesés sminkek időszaka ez. De mindig van még mit csinosítani vagy igazítani ahhoz, hogy még tökéletesebb legyen a megjelenése az embernek. Az AS Játékvilág nem csak erre nyújt megoldást, de számos más program ajánlattal teheti még különlegesebbé a várva várt bált.

krmdszts

Mivel mindig a tudásunk legjobbját szeretnénk nyújtani, ezért az animátoraink is gyakorolnak néha. Ilyenkor egymásnak készítenek csillámtetoválást, vagy éppen a legújabb ékszerkészítési trendeket osztják meg egymással.

2KC1B0135135

2KC1B008282

Idén egy új, különleges helyen tarthattuk meg a szokásos csapatépítő délutánunkat. Nem rég készült el a gyönyörű új irodánk, melynek kerthelyiségében gyűltünk össze ősszel.

A lufihajtogató bohócokat mindenki ismeri: bohócruha, fura haj, vicces cipő és a termékek: lufikard, kutya, egér és oroszlán.

A mi lufihajtogatóink ennél jóval ötletesebbek, és a készítendő luficsodáknál nem ismerünk lehetetlent! :-)

0928

0977

Egy közeli barát, vagy családtag esküvője mindig nagy esemény az ember életében. A menyasszony és a vőlegény hosszú hónapokon át, akár 1 éven keresztül tervezi a nagy napot. Legyen tökéletes a díszítés, az étel, a menyasszonyi ruha és a szertartás. Mindemellett szeretnének közösen ünnepelni és szórakozni a számukra legfontosabb emberekkel. De mi legyen addig a gyerekekkel? Még egy újabb megoldandó részlet az esküvőszervezés alatt. Hogyan is lehetne lekötni néhány gyereket, addig, amíg a szülők jól érzik magukat. Az esküvői gyereksarok a tökéletes megoldás az AS Játékvilág szervezésében!

Az örök kendvenc: az ARCFESTÉS, és az új kedvenc: a CSILLÁMTETOVÁLÁS, a tavaszi-nyári zsúrok legnagyobb slágere volt!

0927a

14438790 336765663325913 672779216 o

Programok széles választékával várjuk nem csak a kisgyermekeket, hanem a kis iskolásokat is, szülinapi zsúros kínálatunkból mindenki talál kedvére valót. A sokak által annyira kedvelt arcfestés és csillámtetoválás mellett, egyre népszerűbbek a gyerekek kézügyességét fejlesztő kreatív foglalkozások.

0646

Hosszú várakozás után új irodába költöztünk, ahol végre mindennek van helye...

Szülinapi zsúrok és egyéb kisebb-nagyobb gyerekrendezvények állandó "szereplője" az arcfestés. Minden kis gyerkőc imádja, de gyakran még a nagyobbak, sőt akár a felnőttek, urak és hölgyek is kérnek egy - egy vicces, csajos vagy macsósmintát.

0737

 

Szülinapi gyerek zsúrok, felnőtt bulik, céges partik és gyereknapi rendezvények elengedhetetlen kelléke a lufidekoráció és lufijatogatás.

Nálunk számos (vagy inkább számtalan?) ötletből válogathat, legyen szó egyszerű lufikutyusról vagy kardtól, a bonyolult dekoráción át egészen a lufiba rejtett ajándékokig, mi mindent megvalósítunk, amit Ön elképzel...0928

Meghívni vagy nem hívni? Ez itt a kérdés... Mármint kisgyerekes barátokat, rokonokat az esküvőnkre...

Az alábbi linken olvashatjátok a menyegzőlap.hu cikkét az esküvői gyereksarokkal kapcsolatban, ahol minket is elmítenek! :-)

A teljes cikk itt olvasható

esk1

 

flyer hu

Húsvéti kalácssütés a Hotel Intercontilenralban március 24-27 között 16-18 óráig.

Az avea oltári esküvők oldalon is olvashattok rólunk itt:

5 érv + 5 tipp gyerekekhez

Perlaki Dóra, gyermekrendezvények tapasztalt szervezője osztja meg velünk tapasztalatait és tanácsait az esküvőkre érkező gyerekek foglalkoztatásáról, gyereksarok kialakításáról, egyszóval mindarról, hogy mit érdemes a gyerekekkel kapcsolatban átgondolni, amikor az esküvőnket tervezzük.

gyereksarok

Az avea.hu oltári esküvők oldalon nagyon kedves cikkre bukkantunk a kisgyerekek esküvői öltöztetésére vonatkozóan.

Ha Te is hivatalos vagy gyerkőcöddel esküvőre, esetleg az apróság egyből koszorús lány/fiú lesz, feltétlen érdemes elolvasni a cikket. Egyszerűen nagyon cuki! :-)

A teljes cikk az alábbi linken érhető el:

avea - A legcukibb esküvői gyerekruhák

vagy kattints a tovább gombra és elolvashatod a cikk rövidített válozatát.

n-kids-large570

Ha az alábbinál kreatívabb játékokra gondoltál, keress minket szülinapokra, esküvőkre, gyermekrendezvényekre...

1234

Múlt hétvégén ismét kiállítottunk az esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal a legrégebbi esküvői kiállításon, a Budapesti Kongresszusi Központban.

Örömmel tapasztaltuk, hogy sok jegyespár már ismeri a szolgáltatást, és komolyan tervezi, hogy esküvőjükön a gyerekeknek (és főleg a szüleiknek) is kedveskednek egy aranyos gyereksarok kialakításával.

0855

Sok-sok előkészítő munka után, decemberben teljes létszámmal és nagy erőbedobással indultunk neki a decemberi szezonnak, ami nálunk az év egyik legsűrűbb időszaka.

12341363 991267914253088 5204761034831368981 n

 

A tavalyi siker után idén ismét megrendezésre kerül a Hotel Intercontinentalban a karácsonyi mézeskalács sütés, ahol mi is közreműködünk. :-). Egy délutáni kikapcsolódás, ráhangolódás a közelgő ünnepekre, egy kis megállás, sütés, baráti beszélgetések. Meghitt élmény gyerekekkel felnőtteknek.....

Flyer hu2

Közeleg a Mikulás-nap, naptárunk is szépen telik. Igazi ősz szakállú Mikulásunknak még vannak azért szabad időpontjai.

Sok szeretettel várja az érdeklődők jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén!

0925

Hétvégén nagy sikerrel zajlott le az első Őszi Esküvő Kiállítás, ahol mi is kállítottunk esküvői gyereksarok, gyerekfelügyelet szolgáltatásunkkal. A sikerünk sokkal nagyobb volt, mint amire számítottunk! :-))

0892

Megint Esküvő Kiállításra megyünk az esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal!:-)

November 7-8. Hungexpo, gyertek el Ti is!

eskuvo kiallitas2

 

Nem múlhat el nyár esküvők nélkül, és esküvők nem lehetnek gyerekek nélkül. Az idei nyáron is számos esküvőn vettünk részt gyereksarok szolgáltatássunkkal a kisebbek és nagyobban legnagyobb örömére! :-)

 

 

Márciusban fontos szezonindító értekezletet tartottunk AS Játékvilág módra a Hotel Intercontinentalban.

 

 

Azt hogy a gyerekek nagyon szeretnek játszani, mindenki tudja. Hogy mi a kedvenc játékuk, azt csak a hozzájuk igazán közel állók és olyan szakemberek tudják, akik az év minden napján a gondolataikat lesik. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk gyermeknapi különleges programjainka, melyet tapasztalt pedagógusok, óvónők, szakképzett bébiszitterek és természetesen gyakorló anyukák bevonásával állítottunk össze.

 

 

 

A tavasz a megújulás, a tavaszi zsongás ideje. Ebből az alakalomból állítottuk össze friss, tavaszi, színes program-csokrunkat. Kérjük, fogadja szeretettel húsvéti programajánlónkat, melybe a jól ismert és kedvelt programok mellett, újdonságokat is beleépítettünk.

FaLang translation system by Faboba