arcfestes 0615Reszkessetek! Idén is elindult a Halloween szezon: csontvázak, szellemek, zombik minden mennyiségben!

Közeledik a halloween, így most cégünk erre fókuszál!

Örömmel vállaljunk családi és céges halloween bulik lebonyolítását, zombiparty, halloween arcfestés, halloween kreatív foglalkozás, illúzió party, bűvész műsor, lufihajtogatás... stb.

Ha szükséges, vannak mozgó csontvázaink, akik lufithajtogatnak; boszorkányaink, akik rémisztő arcfestést alkotnak, kedves szellemkéink, akik a kicsiket szórakoztatják; és varázslóink, akik ijesztő, rémisztő vagy csak egyszerűen félelmetes dekorációt varázsolnak bármely helyszínből. :-)

Ha fergetegesen rémisztő bulira vágyik, forduljon hozzánk bizalommal.+36-30-576-2321, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  0345      0346

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...