Szeretne egy HÁTBORZONGATÓAN jó élményt szerezni Halloween-re a gyereknek? Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy RETTENTŐ nagy bulit csapunk!

Legyen szó baráti partiról vagy céges összejövetelről, az AS Játékvilág Kft. tele van kreatívabbnál kreatívabb ötletekkel, melyek garantálják, hogy mindenki emlékezetébe vésse az idei Halloween-t!

Ízelítő programjainkból:

ARCFESTÉS, UV ARCFESTÉS

arcfestes hwEzúttal a kedves mesehősök és kisállatok mellett előtérbe kerül a denevérember, a vérszomjas vámpír és a rémisztő szellem is, persze csak annyira, hogy attól ne legyen senkinek álmatlan éjszakája! Arcfestőnk profi, bőrbarát festékkel dolgozik.
A halloween partyra tekintettel arcfestésünket igény esetén UV vagy neon színekkel is ki tudjuk egészíteni, melyek UV fényben fluoreszkálnak. Felkészültetek a sötétben elkövetett rémséges ijesztgetésre?

csillogo tetCSILLOGÓ TETOVÁLÁS

A tinik nagy kedvence a csillogó, több napig megmaradó, bőrbarát tetoválás. Ezúttal nem csak a jól megszokott motívumok közül választhatnak, raktárunkat feltöltöttük többek között pókokkal, tökökkel, boszikkal és szellemekkel, úgyhogy borzongató csillogásra fel!!! 

HALLOWEEN FANTÁZIA KALANDPARK

Fantázia Kalandparkunkkal rémisztő-rettentő játékokban lehet részünk, vagy inkább rémisztően-rettentően viccesekben?? Ezt inkább Rád bízzuk! Csak hogy néhányat említsünk a hátborzongatóan izgalmas állomásaink közül: -Itt a csontváz, hol a csontváz? -Szabadulás a pókhálóból. -Érjük utol a boszit! És a java még hátravan… 

RÉMESEN JÓ CUPCAKE PROGRAM

Dermesztően ijesztő muffinjaink mindig hatalmas sikert aratnak, ráadásul ezeket a résztvevő gyermekek, felnőttek készítik el. Az alkotást rémségesen ínycsiklandozó ötleteink ihletik, de az elkészült remekművek mind a vállalkozó szellemű „kiscukrászok” fantáziáját dicsérik majd!

MINI-DISCO TÁNCTANÍTÁSSAL – UV FÉNYBEN IS

A mini-disco amúgy is az egyik legnépszerűbb programunk, de nem elég, hogy viszünk mindenféle mókás vagy ijesztő kelléket a jó hangulat fokozása érdekében, ezt most még megspékelhetjük azzal is, hogy UV fényt is biztosítunk, így a fehér ruhát viselő résztvevők „világítanak”, és így járják a betanult koreográfiát!

FÉLELMETES BŰVÉSZSHOW GYERMEKEKNEK

Fehér nyuszi és galambok? Természetesen igen, de ezúttal becsempészünk a kacagtató és ámulata ejtő mutatványok közé pár ijesztgető elemet is! És senki ne higgye, hogy a műsort csak a kicsik élvezik majd…

LUFIHAJTOGATÓ DENEVÉREMBER/BOSZORKÁNY/VARÁZSLÓ

Lufihajtogató mesterünk az alkalomhoz illő rémséges jelmezben hajtogatja meg azokat a formákat a gyermekeknek, melyeket ők a leginkább a szívükbe zártak. Nem lesz könnyű választaniuk a több, mint 30 motívum közül!

KÉZMŰVES, KREATÍV ALKOTÓHÁZ

kreativ alkotoAlkotókedvünket ezúttal olyan nagyszerű, az alkalomhoz illő kreatív témák mentén bontakoztathatjuk ki, mint a 2- vagy 3D-s Halloween tök készítése, Halloween mécses készítése, vagy a 2D csontvázkészítés. És a tarsolyunk még tele van rémisztőbbnél-rémisztőbb megvalósításra váró ötlettel. Szelídebb kis művészeinknek pedig készülünk gesztenyefigura készítéssel, falevél bagoly- vagy akár tobozsüni készítéssel is. A nagyobbak pedig elmerülhetnek az őszi ajtódíszek megalkotásában.

Bővebb ajánlatért, személyre szabott rendezvényötletekért keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy a kapcsolat menüpont alatt.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-20-935-40-77, 06-30-576-2321

View the embedded image gallery online at:
https://asjatekvilag.hu/hu/halloween#sigProId7cf46ac219

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...