A nyár az esküvők igazi szezonja. Legyen szó szabadtéri vagy éttermi esküvőről, mi örömmel állunk az ifjú pár és családja rendelkezésére, hogy a kis izgő-mozgó, élettel teli gyerkőcöket kicsit lekössük, pár órára kellemes hangulatot varázsoljunk nekik is. Amíg a gyermekek velünk játszanak, szüleik nyugodtan vacsorázhatnak, táncolhatnak a felnőtt társaságban.

esk

Esküvői gyereksarkunkban szebbnél szebb játékok, igazi csajos elfoglalságok és menő fiús dolgok is találhatóak. Lego, duplo, favonat, babák, kiskonyha, szépítkezőasztal, különböző társasok mind a gyermekek örömét szolgálják. Arcfestés, lufihajtogatás is szolgáltatásaink közé tartozik, aminek persze a gyerekek örülnek a legjobban.

Animátoraink kedvesen, lelkesen és fáradhatatlanul babáznak, építkeznek, szerelnek vagy szurkolnak egy-egy izgalmas kártyacsata során.

Az egészen picikről sem feledkezünk meg, nekik külön földre teríthető játszószivaccsal, bébijátékokkal, pelenkázóasztallal készülünk. Sőt, kérésre az alvó babák álmát is örizzük.

Egy esküvőn a menyasszony sem maradhat ajándékok nélkül, így a "mini" kreatív asztalunknál szebbnél szebb alkotásokat készítünk az arra vállalkozó, ügyes kezű gyerekekkel.

Ezen a nyáron számos helyszínen, beltéren és szabadban, és -idén kivétel nélkül- rekkenő hőségben vigyáztunk picikre, nagyobbakra, szórakoztattunk, játszottunk a kis vendég gyerekekkel.

Reméljük a szezonnak még nincs vége, várjuk a kicsit hűvösebb időre tervezett esküvői gyermeksarkokat is! :-)

 

FaLang translation system by Faboba