"Vége van a nyárnak,kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0528
hűvös szelek járnak,
nagy bánata van a
cinegemadárnak."

Talán sokan ismeritek Móra Ferenc e kedves versének első versszakát, mely a lassan, de biztosan érkező novemberi hűsebb napokkal egyre aktuálisabbá válik.

A hidegebb, ínséges napokkal kertünk madarainak egyre nehezebbé válik a táplálékszerzés.

Mi, az AS Játékvilágnál nagy madárbarátok vagyunk és szeretnénk minél több gyermeknek átadni a szeretteli, felelősségteljes gondoskodás tudását. Hisszük, és tapasztaljuk, hogy játékos formában a kicsik nagyon fogékonyak az efféle tudás elsajátítására, minden alkalommal nagy-nagy lelkesedés övezi ezeket a foglalkozásainkat.

Ősszel - a számos kreatív dekoráción felül - készíthettek velünk csodás, ízletes madáreleséget és madáretetőt is!

Sok szeretettel várjuk óvodás, iskolás csoportok, bevásárlóközpontok és művelődési házak megkeresését, de szívesen tartunk e téma köré felfűzött tematikus szülinapi és egyéb bulikat, kézműves foglalkozásokat magánszemélyek részére is.

 kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0341er      kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0346      kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0323

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Varga Ilona
Kedves Anikó!

Szeretném megköszönni Neked a rugalmas és főleg gyors segítséget és munkát amivel még így az " utolsó pillanatban" is megszervezted nekünk a gyermekfelügyeletet az esküvőn. A kollégáid tökéletes munkát végeztek, mindenki, de legfőképpen a pár nagyon elégedett voltak a munkájukkal, sokkal többet tettek mint ami elvárható volt!! Még egyszer...