A szülőnek fontos, hogy a gyermekük születésnapja egy önfeledt, vidám nap legyen. A kicsik ilyenkor élvezik, hogy minden róluk szól, minden őértük van, ajándékokat kapnak, valósággal körülöttük forog a világ. Még nagyobb a boldogság, ha meghívhatják az eseményre kis barátaikat is. A gyerekzsúrok szervezése azonban nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, ezért érdemes lehet egy tapasztalt cégre bízni.
A gyerekzsúrokon elengedhetetlen egy izgalmas, a kornak megfelelő program, amit az ünnepelt és a vendégei is élveznek. Ezt házilag nem olyan egyszerű kivitelezni, mert ahhoz, hogy mindenkinek a kedvére való legyen, valami igazán különlegesre van szükség. Cégünk ebben segít Önnek: számtalan programmal állunk a szülők és gyerekek rendelkezésére, választható akár arcfestés, bohócműsor, kérhető ugrálóvár, de akár sport születésnappal vagy hatpróbás kalandjátékkal is tudunk szolgálni.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne többet tudni az általunk szervezett gyerekzsúrokról, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen tájékoztatjuk a részletekről!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36-30-576-2321

+36-20-935-4077

szlinapi gyereknapi

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Varga Ilona
Kedves Anikó!

Szeretném megköszönni Neked a rugalmas és főleg gyors segítséget és munkát amivel még így az " utolsó pillanatban" is megszervezted nekünk a gyermekfelügyeletet az esküvőn. A kollégáid tökéletes munkát végeztek, mindenki, de legfőképpen a pár nagyon elégedett voltak a munkájukkal, sokkal többet tettek mint ami elvárható volt!! Még egyszer...